Danatronics EHC-09 monokróm UH falvastagságmérő széria

Könnyű használat, pontos mérés, megbízható működés. A legnépszerűbb falvastagságmérő széria a Danatronics kínálatában.

Leírás

Könnyű használat, pontos mérés, megbízható működés. A legnépszerűbb falvastagságmérő széria a Danatronics kínálatában.

Az EHC-09 sorozat 6-féle modellben kapható, minden költségkerethez és alkalmazáshoz. Az alapvető mérési feladatoktól kezdve a legbonyolultabbakig. Szoftveres fejlesztéssel a készülék tudásszintje bővíthető. Többnyelvű grafikus kijelzővel, rezgő riasztással, echo-to-echo funkcióval a bevonatok figyelmen kívül hagyásához. Beolvasás Dataloggerrel, exportálási lehetőség Excelbe, B-scan, illetve élő A-szken funkció hullámforma beállítással.

Tipikus alkalmazási területek:

 • Kazáncsövek vizsgálata
 • Nyomástartó edények vizsgálata
 • Tartályvizsgálat
 • Hajótestek vizsgálata
 • Konténerek vizsgálata
 • Otthoni olajtartályok vizsgálata
 • Csövek vizsgálata
 • Gőzvezetékek vizsgálata
 • Kompresszorok vizsgálata
 • Aknák vizsgálata

 

EHC-09A belépő szintű modell

Háromféle vizsgálófejjel használható, további szoftverfunkciókkal bővíthető, IP54 besorolású készülék gumi billentyűzettel. A hozzá tartozó szabványos és alapértelmezett vizsgálófej a DKS-537, amely 0,40-20” vastagságú acélon mér. A DC-250 előnyösebb választás az olyan csillapító közegekhez, mint az öntvények. A DK-718 pedig vékonyabb (0,030″acél) anyagokhoz vagy kisebb átmérőjű alkalmazásokhoz, például kazáncsövek vizsgálatához ajánlott.

Az EHC-09 sorozatok standard kivitele tartalmaz egy hordtáskát, 1 tubus (2 oz) csatolópasztát, egy használati útmutatót és egy DKS-537 vizsgálófejet (az etalonokat és akkumulátorokat külön szükséges megvásárolni).

 

EHC-09B modell általános célú felhasználásra

Az EHC-09B modell tartalmazza az EHC-09A készülék összes funkcióját, valamint az EHC-09 termékcsaládhoz tartozó vizsgálófejek teljes kínálatával kompatibilis. Az EHC-09B hangjelzéses riasztó funkcióval is rendelkezik.

Megbízható, pontos vastagsági mért értékek mérhetők vele a legtöbb szerkezeti acélban. Szoftverfunkciói egyszerűen bővíthetők tovább a 09DL vagy 09DLW csomagra, anélkül, hogy a készüléket vissza kellene küldeni frissítésre a gyártóhoz.

 

EHC-09 középkategóriás modell

Pontos, megbízható mérésre tervezve, a legtöbbször csak az egyik oldalról elérhető fémszerkezetek vizsgálatára. Erős burkolattal rendelkező kifinomult modell, egyszerűen használható kezelőfelülettel. A készülék a sorozat minden vizsgálófejével használható és további szoftverfunkciókkal bővíthető.

Egyesíti a leggyakrabban használt funkciókat, mint például az Echo-to-Echo üzemmódot, ami figyelmen kívül hagyja a bevonatot, tehát kiválóan használható festékrétegen keresztüli méréshez. A rezgő riasztási funkció értesíti a felhasználót, ha a vastagság egy előre beállított küszöbérték felett vagy alatt mérhető, ezért ideális hangos munkakörnyezetben is.

 

EHC-09DL adatmentési funkcióval

Az EHC-09DL modell tartalmazza az EHC-09 összes funkcióját, valamint akár 100.000 vastagsági értéket leolvasó Datalogger funkciót, amely képes exportálni a leolvasásokat Excel fájlba, B-Scan megjelenítésére való képességgel. Az EHC-09DL készlet USB kábelt és védőtasakot is tartalmaz. Rezgő riasztás során megvilágítja a billentyűzetet is.

_
EHC-09W hullámformával

Az EHC-09W az élő hullámformát egyesíti az EHC-09 összes funkciójával (adatgyűjtő funkció nélkül). Ezenkívül beállítható a tartomány és még számos funkció.

 

EHC-09DLW a széria csúcsmodellje

Magába foglalja az Echo-to-Echo, a B-scan, a 100.000 értékelt kiolvasó Datalogger (36.000 hullámforma) és az élő hullámforma megjelenítő funkciót is.

Könnyű használat, pontos mérés, megbízható működés jellemzi. B-kép és élő A-kép megjelenítési, adattárolási és adatátviteli lehetőséggel. Rétegen keresztüli mérésre is alkalmas.

Tartozik hozzá egy egyed tok övcsipesszel és rugalmas pánttal, így könnyen tartható a készülék a bal vagy a jobb kézben egyaránt.

 

 

Kérdés, érdeklődés esetén keressen bizalommal:

Baráth Richárd,

szakterületi üzletkötő – ultrahangos vizsgálókészülékek

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Danatronics

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Danatronics EHC-09 monokróm UH falvastagságmérő széria” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + 16 =

Kérjen ajánlatot!

  Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

  A hiba elhárításán dolgozunk.