Carestream Industrex HPX-PRO hordozható digitális CR rendszer

A Carestream HPX-PRO digitális képkiolvasó rendszer a megoldás a roncsolásmentes anyagvizsgálat igényeire a hordozható digitális radiográfia területén.

Leírás

A Carestream HPX-PRO digitális képkiolvasó rendszer a megoldás a roncsolásmentes anyagvizsgálat igényeire a hordozható digitális radiográfia területén.

A HPX-PRO ELŐNYEI 

 

Hordozhatóság

A HPX-PRO az eddig ismert legkisebb, legkönnyebb kimondottan roncsolásmentes vizsgálatra tervezett CR rendszer. Párnázott ergonomikus fogantyújával könnyen mozgatható, mint egy hordtáska. A tömege csak 16 kg, szélessége pedig kisebb 31 cm-nél, emiatt könnyen kézben tartható.

Rugalmasság

A terepen áramot találni kihívás lehet, ez a probléma azonban nem merül fel a HPX-PRO használata során. Hálózati feszültségtől (110/220v) függetlenül egy hagyományos 24 V-os akkumulátorral is működtethető. Így bárhol dolgozhat tápfeszültség nélkül is.

Szoftver

A HPX-PRO Carestream INDUSTREX szoftverrel működik, mely új, egyszerűsített felhasználói felülettel rendelkezik, lehetővé téve ezáltal a beállítások és a munka gyors elvégzését. A hagyományos filmek időigényes előkészületeivel szemben a HPX-PRO használatával a munka előkészítése órák helyett csak perceket igényel. Gyorsabban lehet vele dolgozni igényes, magas termelékenységű munkakörnyezetben is.

Az INDUSTREX szoftver automatikus adatgyűjtési opcióval (batch mode) bővült, így a HPX-PRO  tartja a lépést a filmmel. Más CR rendszerekkel ellentétben a HPX-PRO egy lépésben elvégzi a szkennelést és a törlést, ezzel kiküszöbölve a várakozási időt a lemez kiinduló pontra történő visszaérkezéséig a törlés után.

Jegyzőkönyvkészítés

Az INDUSTREX szoftver személyre szabott jegyzőkönyvkészítő eszközével kombinálva a HPX-PRO segítséget nyújt a munka minél hamarabbi elvégzésében és a nagyobb termelékenység elérésében. Lehetőség van újrafelhasználható egyedi sablonok készítésére és vevőkhöz való hozzárendelésére, majd a felvételek elkészítése után egy gombnyomással elkészítheti a vizsgálat jegyzőkönyvét.

Hordozó szíj - Levehető vállszíj tartozik a hordtáskához a hordozás megkönnyítése érdekében.

Egyszerű felhasználói kezelés - A készülékről könnyen leolvasható a rendszerállapot, az áramellátás és az Ethernet csatlakozás, melyekről LED-ek tájékoztatnak, külön LED skála mutatja az akkumulátor töltöttségét.

Szűrő/szellőző nyílások - Cserélhető levegőszűrő a por és a szennyeződés távoltartásához.

A betöltő tálca fehajtható – Szállításkor a betöltő és kivezető tálcák felhajthatók, így lezárják és megvédik a berendezést a szennyeződéstől és a portól. A tálcákat egy mágnes tartja zárva. Mindegyik betöltő tálca meghosszabbítható a 17”-os hosszú lemez betöltéséhez.

Levehető fogantyú- Két csavar segítségével a fogantyú eltávolítható a magasság csökkentése érdekében. A mobil filmlaboratóriumok szűkösek, ha két polc közé kell valamit behelyezni, minden cm számít.

Akkumulátortartók - Van egy rekesz az akkumulátor használatához és egy rekesz a tartalék akkumulátorhoz, ami 4 óra készenléti és 45 perc képalkotási, üzemelési időt jelent akkumulátoronként.

Tartószerkezet - A berendezés rögzíthető a szállítás során egy tartószerkezet segítségével, ami a munkafelülethez csatlakoztatható, ezáltal lehetővé teszi a HPX-PRO gyors bepattintását egy rögzítő hevederbe, így biztosítva a készülék stabil rögzítését a rossz utakon. A munka végeztével ez egyszerűen eltávolítható, és klimatizált környezetben biztonságosan tárolható.

Egyszerű Ethernet és tápfeszültség csatlakozások - A berendezés kevesebb mint 2 perc alatt beüzemelhető. Egyszerűen csatlakoztassa az Ethernet és a tápfeszültség kábelt és a berendezés munkára kész.

Tekintse meg bemutató videónkat a HPX-PRO CR berendezésről 

 

HPX-PRO: PROFESSZIONÁLIS MUNKAFOLYAMAT A NAGYFOKÚ PRODUKTIVITÁSHOZ 

A HPX-PRO ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATJA A MOBIL IPARI KÖRNYEZETBEN VALÓ MUNKAVÉGZÉST. KÖNNYŰ MOZGATNI ÉS BEÁLLÍTANI, EGYSZERŰ HASZNÁLNI ÉS NAGYFOKÚ PRODUKTIVITÁST ELÉRNI VELE, EMELLETT HAMAR MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS. A DIGITALIZÁLÁS SOHASEM VOLT MÉG ILYEN EGYSZERŰ ÉS KÖNNYEN MEGFIZETHETŐ.

KÖLTSÉGHATÉKONY

Hordozható és nyereséges - Bárhol végezhet vizsgálatot és spórolhat a költségeken

  • A nagy mennyiségű vegyszer és tartály elhagyásával helyet takaríthat meg
  • Csökkentheti a helyszíni munkához szükséges kisteherautó használatának költségeit
  • Jelentősen csökkenti a terhelést – nincs többé szükség generátorra
  • Kisméretű, sokoldalú, nagy termelékenységű digitális mobil labor a terepmunkához

A HPX-PRO berendezést hordozható ipari alkalmazásokhoz tervezték az ergonomikusan kialakított fogantyúktól kezdve a rázkódásnak és rezgésnek ellenálló kialakításig. A digitális radiográfiát egy új szintre emeli anélkül, hogy a technikusoknak kompromisszumot kellene kötniük a képfelbontás, érzékenység vagy a képek dinamikatartományának terén, bárhol is dolgozzanak.

KÉNYELMES MUNKAVÉGZÉS 

Megkönnyíti a munkát

A HPX-PRO CR rendszert csúcsminőségű képek készítésére, megnövekedett termelékenységre és a rendkívüli mobilitásra tervezték. Ez az új-generációs CR képalkotó rendszer egyszerűen telepíthető és gyorsan készít csúcsminőségű képeket az új egylépéses szkennelő/törlő protokoll használatával. A HPX-PRO szoftver felhasználóbarát kezelő felülete lehetővé teszi a gyors telepítést és képalkotást az adatok egybegyűjtésének lehetőségével még olyan extrém feldolgozási körülmények között is, mint pl. a csővezeték vizsgálat. Az új szoftvereszközökkel lehetőség nyílik a gyors képelemzésre és személyre szabott vizsgálati jegyzőkönyvek készítésére is. A hardvertől kezdve a szoftveren át az instant és helyszíni képmegosztásig a HPX-PRO komplett rendszerként működik a termelékenység fejlesztésére tervezve.

A Carestream a mobil röntgeneszközökkel dolgozó technikusokkal együttműködve nagy energiát fordított helyszíni munkafolyamataik fejlesztésére. A HPX-PRO csak egy a Carestream NDT roncsolásmentes képfeldolgozási megoldásai közül. Az exponálástól a végső jelentésig, mindenre gondot fordítottak a fejlesztésben. Kijelenthetjük, hogy a készülék teljes mértékben megfelel az ipari roncsolásmentes anyagvizsgálat kihívásainak.


Méretarányos képek az alkalmazáshoz igazítva

 

GYORSASÁG

Gyors munkabeállítás

Képzelje el, hogy a készülék percek alatt képes akár 100 hegesztési varratról készült képet beszkennelni és feldolgozni. Az INDUSTREX szoftverrel beállíthatók a vevői paraméterek, automatizált elektronikus FLASH készül minden képen és az automatikusan növekvő felvételmennyiség felgyorsítja és leegyszerűsíti az exponálást.

A napi előkészületek mindössze néhány percet vesznek igénybe a felhasználóbarát felületnek köszönhetően. A munkasorozat végrehajtása közben (Batch Mode), állítsa be az exponálási paramétereket és az exponálandó hegesztések számát. Adja meg a hegesztési vizsgálat számozását és kapcsolja be az automatikus sorszámléptetést a hegesztések elnevezéséhez.

 

Képkészítés, -elemzés és jóváhagyás pillanatok alatt 

A HPX-PRO úgy lett kifejlesztve, hogy egy hegesztési varrat vizsgálatát egy percen belül elvégezze egy5-3/4hosszúságú képlemezenA szkennelést, a törlést és a kép megjelenítését is beleértve. Mindez egy előre beállított EDGE szűrő alkalmazásával történik. A nagy gyakorlattal rendelkező, tapasztalt technikusok egy felvételt akár már az előnézetben is jóváhagyhatnak.

 

Az exponálási idő csökkentése

Készítsen gyorsabban képet, alkalmazzon kevesebb sugárzást és növelje meg izotópjának élettartamát. Bizonyos körülmények között lehetséges a CR expozíciós idejének csökkentése.

A vizsgálatok ismétléséhez előre beállíthat a képekhez egyedi megjelenítési szűrőt, mely automatikusan ráilleszthető az elkészült képre. Növelje a képek közötti összhangot vagy határozza meg, hogyan jelenjen meg a kép a vizsgáló számára! Egyetlen kattintással jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a vizsgálati eredményeket.

 

HPX-PRO TERMÉKSPECIFIKÁCIÓK
Adagoló mechanizmus Belső vízszintes görgőpár
Kapcsolat Ethernet
Hálózat DICOM és DICONDE megfelelőség
Légáramlás Szűrt, pozitív légáramlás a szkennerben a hőmérsékletszabályozáshoz
Szkennelő optikák A képalkotó terület fölött helyezkednek el a gravitáció által mozgatott részecskék kiküszöböléséhez
Törlés LED-es törlőlámpák a nagy hatékonyság és kis áramfogyasztás érdekében
Karbantartás A felhasználó által szervizelhető kopó alkatrészek
Kalibráció Gyárilag teljesen kalibrált és üzemkész
Szkennelési felbontás 25 mikron, 50 mikron és 100 mikron
Lemezméretek Maximum 6 inch szélesség x maximum 96 inch hosszúság
Szoftver INDUSTREX (szállítás előtt installált és tesztelt) Windows 7 Ultimate 64 bit
Szűrő A Carestream EDGE képszűrője többféle megjelenítési szűrő kiválasztását biztosítja a felhasználó számára, úgy, hogy az eredeti forrásképet nem módosítja. A kép élesíthető vagy javítható a szürkeárnyalatok kiegyenlítésével.
Monitor Laptop, 3MP (színes) vagy 5MP (monokróm)
Váz Merev alumínium konstrukció rezgéscsillapító lábakkal
Áramforrás 100-240 VAC (automatikus szintérzékelés)
Akkumulátor 24 Volt-os szabvány szerszám akkumulátor
Akkumulátor élettartam 4 óra készenlét/45 perc aktív beszkennelés és törlés akkumulátoronként
Garancia 1 év az alkatrészekre és a javításra
Üzembe helyezés Üzemkész állapotban szállítva, a disztribútor által gyorsan és könnyen üzembe helyezhető
Méretek 16 inch (41cm) x 13 inch (33cm) x 12 inch (31cm)
Tömeg 35 lbs (16 kg)

Kapcsolódó képlemezek:

HR-PRO speciális, laminált digitális képlemez

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Carestream

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carestream Industrex HPX-PRO hordozható digitális CR rendszer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy − 10 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.