A Spectruma brand és ami mögötte van

35 év tapasztalat a GDOES spektrométerek fejlesztésében, gyártásában és szervizelésé­ben, a homogén és bevont anyagok kémiai összetételének elemzésében.

A Spectruma Analytic GmbH 1982 óta gyárt csúcstechnológiás anyagösszetétel elemző készülékeket. Innovatív és jövőorientált szakértői csapata több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a GDOES (Glow Discharge Optical Emission Spectrometry) spektrométerek fejlesztésével, gyártásával és szervizelésével kapcsolatban. Az ipar igényeit kielégítő feldolgozó rendszerekre és berendezésekre specializálódtak. A Spectruma alapvető kompetenciái a homogén és bevont anyagok kémiai összetételének elemzése, csúcstechnológiás eszközöket és felhasználóbarát szoftvereket kínálnak, melyek megfelelnek az ISO 9000 ff szabvány magas színvonalának.

 

          

 

A GDOES spektrométerek széles alkalmazási területei (autóipar, fémipar, repülőgépipar, űrtechnológia, kerámia- és üvegipar) számos vállalat termelési és fejlesztési folyamatának lényeges részét képezik. Ezek a csúcstechnológiás eszközök beépülnek az adott vállalatok minőségirányítási rendszerébe.

A cég általános koncepciója, hogy standard magas minőséget kínáljon. A Spectruma nem csak a spektrumelemzés területén számít hozzáértő szakmai partnernek, hanem az anyagtudomány olyan alkalmazási területein is, mint az öntészet, kohászat, hőkezelés, galván vizsgálat vagy a felületkezelés. Modern és hatékony struktúrájának köszönhetően a vállalat képes gyorsan és rugalmasan reagálni a piaci igényekre, illetve az ügyfelek összetett és egyedi igényeire.

Ezen túlmenően képzést, karbantartást és kalibrálást is kínál ügyfeleinek, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki műszereikből. A több mint 20 országot átfogó globális értékesítési és szolgáltatási hálózat által átfogó szolgáltatást garantál világszerte.

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.