VGSTUDIO MAX 3.0 szoftver ipari CT adatok feldolgozásához

A Volume Graphics csúcskategóriás szoftvere az adatok megjelenítésén és elemzésén túl jövőbe mutató gyártási megoldásokba és fejlesztésekbe is integrálható.

A Volume Graphics széles körben elterjedt CT berendezésekhez használatos 3D rekonstrukciós szoftver az ipar minden területére. Modulos felépítésének köszönhetően személyre szabható szoftvercsomagok állnak ügyfeleink rendelkezésére. Páratlan a CT rekonstrukciós szoftverek piacán. Univerzális szoftver, mely minden típusú CT berendezéshez illeszthető.

A szoftver képes step és iges fájlformátumokkal dolgozni, mely lehetővé teszi a tervezett modell és a valós, elkészült darab összehasonlítását, így elősegítve a kutatás-fejlesztés folyamatát.

A VG Studio MAX 3.0 (Windows 64 bit) verzióban szereplő Volume Graphics mérési rendszermag a Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB) német nemzeti metrológiai intézet által ellenőrzött.

Tekintse meg a szoftver alapcsomag és Coordinate Measurement Modul funkcióit, mely mindegyik választható csomagban benne foglaltatik.

 

Az alapmodulon kívül különféle egyéb modulok elérhetők, melyek különböző felhasználási területek szerinti csomagokba rendezve rendelhetők meg. Természetesen a csomagok igény szerint bővíthetők bármelyik (a csomag részét eredetileg nem képező) modul hozzáadásával is + további kiegészítő modulok is igényelhetők, melyeket ide kattintva ismerhet meg.

 

SZOFTVERCSOMAGOK és MODULOK

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.