ÚJ, VÍZHŰTÉSES HORDOZHATÓ RÖNTGENCSÖVEK

A szűkös, forró helyeken vagy három műszakon át tartó folyamatos röntgen­vizsgálatok speciális eljárást igényelnek. Ez az egyedülálló megoldás a vízhűtéses SMART EVO széria megjelenése, amely lehetővé teszi a folyamatos (24/7) vizsgálatot extrém hőmérsékleti körülmények között.

Ezek az új mobil röntgencsövek kettős hűtéssel rendelkeznek, ahol a vízhűtéses modul az anód, míg a léghűtéses modul az elektronika és maga a cső hűtését végzi, így elérve a tökéletes hűtésű rendszert.

Mostantól az összes YXLON SMART EVO direktsugárzó röntgencső és a CONTROL EVO vezérlőegység elérhető a vízhűtéses kivitelben, ezzel biztosítva, hogy az anyagvizsgálók minden létező vizsgálatot el tudjanak végezni.

 

Mire jó a vízhűtéses röntgencső?

Például tökéletesen alkalmas arra, hogy a gyártósorba beépítve folyamatosan vizsgálja az újonnan legyártott alkatrészeket. A rendszer stabilitása lehetővé teszi a megállás nélküli állandó működést (24/7).

A vízhűtéses SMART EVO röntgencsövek 20 és 300 kV közötti feszültséggel, akár 900W-os teljesítménnyel érhetők el. További remek hír, hogy mindegyik röntgencső elérhető 1.0 és 3.0 mm-es fókuszponttal is. Így gyakorlatilag a SMART EVO szériában a legextrémebb vizsgálatokhoz is megtalálható a legjobb berendezés.

  • 24/7-es gyártósori működés
  • Folyamatos működés extrém hőmérsékleti viszonyok között
  • A lég- és vízhűtés rendkívül hatékony kombinációja

 

Angol nyelvű leírást az alábbi linkre kattintva talál.

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.