Tradicionális és biztonságos GammaMat izotóptartók a GRIMAS-tól

A GRIMAS Kft. szállítási lehetőségei ez év novemberétől tovább bővültek. Megkaptuk a GammaMat izotóptartó termékek kizárólagos forgalmazási jogát.

Ez azt jelenti, hogy 2015 évtől a GRIMAS képes régi és új GammaMat tartót szállítani, ezeket javítani, pótalkatrész ellátást biztosítani. Használhatja tovább a régi TI tartóját is. Ugyanakkor képesek vagyunk a tartókat izotópokkal ellátni, legyen az Se, Ir vagy Co forrás.

A jó hírt tetézi, hogy a magyarországi felhasználók ezáltal többszörösen nyugodtak lehetnek. Egyrészt megoldódott a termék tulajdonosi problémája, a termék olyan kezekbe került (NTP Europe S.A.), aki kifejezetten az ipari felhasználókra koncentrál, és fő feladatának tekinti a márka fejlesztését, beleértve a zavartalan izotóp forgalmazást is. Másrészt olyan forgalmazó kezébe került, a magyarországi kereskedelem, aki hosszútávon gondolkodik, és megbízható partnere a felhasználóknak.

Bízhatnak abban, hogy nem kell lecserélni az 50 éve jól bevált GammaMat izotóptartó családot, hanem tovább használhatják az új termékekkel együtt.

Pontosan azért kell ezt választani, mert ez egy tradicionális német termék, amit még mindig Németországban gyártanak az eredeti magas minőségben. Megoldott a szerviz és az alkatrész utánpótlás.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Termékeinkről bővebb információt az alábbi linkeken olvashat:

GammaMat TSI 3/1 és 5/1 izotóptartó

GammaMat Se izotóptartó

 

Üdvözli,

A GRIMAS csapata

 

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.