SIUI ultrahangos vizsgálóeszközök 15% kedvezménnyel

A SIUI hagyományos és fázisvezérelt ultrahangos hibakereső készülékei, ill. falvastagságmérői alkalmasak a legmagasabb igények kielégítésére is.

A SIUI hagyományos és fázisvezérelt ultrahangos hibakereső készülékei, ill. falvastagságmérői alkalmasak a legmagasabb igények kielégítésére is.

 Ultrahangos vizsgálóeszközök verhetetlen áron, kifogástalan minőségben

A SUPOR készülék alkalmas a legmagasabb fázisvezérelt ultrahangos igények kielégítésére, két változatban: 16:64 és 32:128 csatornakiosztásban. TOFD és több fejcsoportos (multi group) vizsgálatokhoz tervezték.

     

A SyncScan készüléket UT módról PA és TOFD vizsgálati módokra lehet upgradelni.

Upgrade 1:                 UT → 4 csatornás TOFD

Upgrade 2:                 UT→ 16:64 PA opcionális egycsatornás TOFD

 

A SIUI hagyományos és fázisvezérelt (PA) vizsgálófejeinek széles választéka nyújtja a speciális vizsgálatok elvégzésének lehetőségét.

 

A hagyományos ultrahangos készülékek területén a CTS-9006 & CTS-9005 készülékek a legnépszerűbb modellek. Fejlett ultrahangos készülékek továbbá a CTS 9009 & CTS 9009 PLUS.

      

Az ultrahangos falvastagságmérő készülékek között a CTS-30 A/B készülékek egyszerű adatmentéssel is rendelhető készülékek.

A CTS 49 & CTS 59  készülékek fejlett ultrahangos falvastagságmérő készülékek, színes A-képes hullámkijelzéssel.

A SIUI saját maga fejleszti és gyártja a vizsgálókocsijait és útjeladóit a kisebb kézitől az összetett sokcsatornás kialakításokig.

 

Érdeklődőinknek szívesen tartunk bemutatót a rendelkezésünkre álló SUPOR, SyncScan és CTS-9005 készülékekkel! Győződjön meg a készülékek előnyeiről a saját szemével!

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.