Hogyan tud megfelelni ügyfelei igényeinek a Sonatest Wave új jegyzőkönyvezési funkciójával?

A Sonatest legújabb 1.5-ös szoftver verziójával innovatív jegyzőkönyvezési funkciót kínál a Wave ultrahangos repedésvizsgáló készülékéhez.

A jegyzőkönyv készítés az egyik legidőigényesebb és legkevésbé kedvelt feladat a roncsolásmentes anyagvizsgálók számára, ugyanis bizonyos körülmények között a riport véglegesítése hosszabb időt vehet igénybe, mint maga a vizsgálat. A jelentések elkészítéséhez szükséges időt bele kell kalkulálni az ellenőrzési- és ütemtervbe, de sajnos ez gyakran nem így történik, ami késést okoz és elégedetlenné teszi az ügyfeleket. Minél gyorsabb a jegyzőkönyv elkészítése, annál hamarabb kerül a vizsgálati eredmény az ügyfélhez. A gyors, pontos és alapos munkavégzés elégedettséget vált ki az ügyfélből, melynek eredményeképpen további megbízásokra is számíthat.

"A terepen ügyfeleinknek nincs idejük megvárni az ultrahangos vizsgálat jegyzőkönyvét. Azzal, hogy képesek vagyunk végső jelentést készíteni azonnal a vizsgálat után, ügyfélkapcsolataink megerősödnek, és nem utolsó sorban drága időt takarítunk meg." - Marc Antoine, Torngats Technical Service

A Sonatestnél tisztában vagyunk ezzel a valósággal, ezért úgy döntöttünk, hogy fejlesztünk egy kifejezetten roncsolásmentes anyagvizsgálóknak megfelelő eszközt, mely segítségével a jegyzőkönyvek már a vizsgálat helyszínén elkészíthetők. A Wave egyedülálló UTouch technológiáival lehetővé teszi a felhasználók számára a jelentéshez szükséges információk bevitelét és szerkesztését közvetlenül a műszer képernyőjén. A vizsgálók sok időt és energiát takaríthatnak meg képernyőképek készítésével, megjegyzések írásával és a hibák rendezésével/osztályozásával. A funkció olyan könnyen kezelhető, hogy a jegyzőkönyv a munka befejezése után azonnal készen áll a küldésre. Ennek köszönhetően csökken az elfelejtett információkból adódó problémák és a jegyzőkönyvezési hibák esélye. Továbbá a modern technológiának köszönhetően a jelentéseket közvetlenül a készülékről is elküldhetik ügyfeleiknek emailben, mely a teljes vizsgálatra szükséges átfutási időt is csökkenti.

Kapcsolódó termék

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.