Hirox mikroszkóp alkalmazása kozmetikai vizsgálatokhoz

A kozmetikai kutatások egyre előre­haladottabbak és átláthatóbbak, melyekhez a Hirox 3D videomikroszkópok biztosítanak gyors és pontos eredményeket.

A kozmetikai termékek hatásáról szóló vizsgálatoknak pontosnak, gyorsnak és könnyen elvégezhetőnek kell lenniük. Ha az eredmények nem megalapozottak, az emberi egészség a tét, ezért a gyártó cégeknek minden tekintetben pontosnak kell lenniük.

A Hirox komplex 3D digitális mikroszkópok használatával csak néhány másodpercbe telik a vizsgálat a mérésen át, a jegyzőkönyv nyomtatásáig. A motorizált állvány segítségével 3D profil is egyszerűen és gyorsan generálható akár hajszálakról, szempillákról, bőrről vagy anyajegyek formájáról legfeljebb 7000x nagyítással 250 nanométeres Z irányú lépésközzel.

  

3D hajprofilozás (4200x nagyítás)                       3D hajprofilozás (4200x nagyítás)

 

Az új „pola-contact” adapterrel -melyet kifejezetten a kozmetikai ipar számára fejlesztettek ki- lehetőség adódik bármely testrész kontakt vizsgálatára a bőr visszatükröződése nélkül, a kamerát egyszerűen a bőrön vagy a hajas fejtetőn mozgatva. Ez áttörést jelenthet a bőr elváltozásainak elemzésében is például az anyajegyek alakjának vizsgálatában, méretének meghatározásában és a későbbi változásokkal való összehasonlításában, mely gyors és alapos diagnózist eredményez, a betegségek gyógyításában tett jelentőségéről nem is beszélve.

  

3D bőr profilozás (250x nagyítás)                       Anyajegy vizsgálat (20x nagyítás)

 

A gyártó honlapján még több kozmetikai felhasználással kapcsolatos képet talál!

 

Kapcsolat: Kelenföldi Brigitta vagy Majercsák László

Elérhetőségek: 06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.