Hirox mikroszkóp alkalmazása az elektronikai iparban

Az RH-2000 3D videomikroszkóp alkalmazási területeinek egyike az elektronikai ipar: alakzatfelismerés, pixelszámlálás, PCB és BGA 3D profilos mérése.

Az elektronikai alkatrészek meghibásodásainak vizsgálatára jól bevált módszer a mikroszkóptechnika. A Hirox RH-2000 3D videomikroszkóp a leginnovatívabb megoldások egyike az elektronikai alkatrészek vizsgálatának területén. A multifókusz lehetővé teszi a különböző mélységű felületek teljesen fókuszált vizsgálatát akár egy kattintásra, így egy részlet sem vész szem elől. Ezt segíti a motorizált Z tengelyű állvány használata is.

A számos szoftveralgoritmus segítségével automatikus alakzat-felismerésre is van lehetőség, mely után már csak egy lépés a felismert részek automatikus megszámlálása kontraszt vagy színérték alapján. Ez nagymértékben segíti és gyorsítja a vizsgálati folyamatokat. Az automata számláló funkció kiválóan alkalmazható például mobiltelefonok képernyőjének elemzésére, pixel számának számítására.

 

Az RH-2000 megjelenése óta nem probléma a széles látómező és a nagyfelbontású kép kombinációjával készített panorámakép készítése a lehető legnagyobb részletességgel. A szoftverben a kezdeti- és végpontokat kijelölve a mikroszkóp elkészíti a felvételt automatikus asztalmozgatás segítségével. Ez különösen előnyös lehet PCB lapok vizsgálatakor, amikor az egész alkatrészen szeretnénk méréseket végezni. A háromdimenziós vizsgálatok alkalmazásával pedig akár a BGA forraszgömbök profilos mérését is elvégezhetjük.

 

 

Tekintse meg bemutató videónkat az elektronikai ipari alkalmazásról!

 

A gyártó honlapján még több elektronikai alkalmazással kapcsolatos képet és videót talál!

Kapcsolat: Kelenföldi Brigitta vagy Majercsák László

Elérhetőségek: 06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.