Új, kis fókuszpontú mobil röntgenek az Yxlon-tól

Az YXLON Koppenhága büszkén mutatja be az új, 1.0 mm-es fókuszponttal felszerelt SMART EVO 225DS és SMART EVO 300DS röntgenkészülékeket.

A minőségi röntgengépek 225 és 300 kV-os feszültsége kombinálva a 900 W-os teljesítménnyel és az 1.0 mm-es fókuszponttal az eddigieknél rövidebb idő alatt, magasabb felbontású felvételek készítését teszi lehetővé. E két kitűnő készülék révén szemmel látható, minőségi javulást érhetünk el a radiográfiai vizsgálatok során.

A kisebb fókuszméret az egész gép teljesítményét és felhasználhatóságát pozitív irányba mozdítja el. A SMART EVO 225DS és 300DS kiterjeszti az alkalmazhatóság tartományát azokra a területekre, ahol a digitális leképezés a preferált módszer.

Amikor ilyen módszerrel dolgozunk, elengedhetetlen a kis fókuszméretű röntgencsövek használata, mivel a csökkentett geometriai életlenség és a kis fókusz segítségével érhetjük el az optimális képminőséget.

A két új röntgencső megjelenésével a teljes SMART EVO terméksorozat elérhető 1.0 mm-es fókuszpontos kivitelben, a 160 kV-os géptől egészen a 300 kV-os készülékig.

Az alábbi linken további információk találhatók a SMART EVO sorozatról.

Yxlon SMART EVO család

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.