A Kowotest brand és ami mögötte van

A Kowotest az ipari röntgenfilmek felvételtechnikájához, előhívásához és kiértékeléséhez szükséges berendezések, eszközök globális, elismert beszállítója.

Profil

A németországi Langenfeldben 1989-ben alapított KOWOTEST GmbH a Kowotest a KOWOL GmbH-ból alakult ki, melynek történelme régre nyúlik vissza a roncsolásmentes anyagvizsgálat, azon belül pedig kifejezetten a radiográfia terén.  1997-ben Németország déli részén, Trostbergben nyitottak egy fiókirodát is.

Több mint 20 évvel ezelőtti alapítása óta a Kowotest folyamatosan bővítette működését új üzleti és földrajzi területeken. A töretlen elkötelezettség és az előretekintő vállalkozói szemlélet eredményeképpen a Kowotest a csővezetékek anyagvizsgálatának számos területén (pl. csővezetékek katódos védelmének és bevonatának ellenőrzése) használt berendezések és anyagok kereskedelmi piacának globális, nemzetközi szereplőjévé vált.

Tevékenységi körükbe tartozik a teljes radiográfiai és mobil anyagvizsgáló laborok tervezése és gyártása, valamint a testreszabott, átfogó megoldások kidolgozása az anyagvizsgálathoz. A Kowotest a fő piacok helyi disztribútorainak hálózatán keresztül kínál termékeket és megoldásokat vásárlói számára.

 

Küldetés

A Kowotest ügyfelei -kisvállalkozóktól kezdve nagyvállalatokon át, a szakmai intézményeken illetve egyetemeken keresztül, a gyártói és szolgáltató laborokig- a lehető legmagasabb szintű biztonságra vágynak a csővezeték-üzemeltetéshez, ellenőrzéshez használt berendezések és gépek tekintetében valamint a szárazföldi, légi és vízi járművek biztonságát tekintve.

Kompetens és megbízható partnerként professzionális tanácsokkal látják el ügyfeleiket és egyedi, átfogó megoldásokat ajánlanak a sokféle, akár nagymértékben különböző alkalmazásokhoz kapcsolódó vizsgálati területekre.

A Kowotest figyelemmel kíséri és igyekszik kielégíteni az összetett vásárlói igényeket, és személyre szabott megoldásokat kínálnak magas minőségben, megbízhatóan a vevői elégedettség folyamatos fenntartása érdekében.

 

Termékek

Kowotest felvételtechnikai eszközök

Kowotest filmelőhívó automaták, vegyszerek, sötétkamra lámpák

Kowotest filmkiértékelő eszközök

 

Alkalmazási területek ipari szektorok szerint

Olaj- és gázipar

Energia- és vegyipar

Közlekedés- és szállítmányozás

Acélipar és csővezetékek

Szolgáltatók és intézmények

 

Minőség

A Kowotest elkötelezett az ipar legmagasabb minőségi elvárásainak való megfelelés tekintetében. A kiválóság biztosítása érdekében saját minőségirányítási rendszerüket 1998-ban alakították ki, mely a DIN EN ISO 9001:2008 szabvány szerint tanúsított.

Az általuk létrehozott aktív és hatékony minőségirányítási rendszer lefedi az üzlet minden kulcsfolyamatát és rendszeresen ellenőrzésre és megújításra kerül a vezetés által.

Az éves beszámolót független külső auditorok végzik, hogy biztosítsák a szabványnak való folyamatos megfelelést.

        

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.