A Metkon brand és ami mögötte van

Szeretnénk tájékoztatni kedves vevőinket, hogy a metallográfiai mintaelőkészítéshez kapcsolódó termékeink tekintetében cégünknél 2018-ban beszállítóváltás történt.

Számunkra az anyagvizsgálatnak minden szegmensében rendkívül fontos a legmegbízhatóbb gyártó képviselete, hiszen az általunk forgalmazott berendezések a minőségbiztosítás szerves részét képezik.

Ahhoz, hogy egy gyártó hagyományait megtartva, hosszú távon dinamikus fejlődést érhessen el, a szolgáltatás elmaradhatatlan részét képezi a folyamatos fejlesztés, innováció. Ezt az irányvonalat követi a Metkon Instruments is. A vállalat alapításának 25. évfordulóját ünnepli idén, melynek kapcsán nem csak a berendezések a külalakjában történt újítás egy friss, egységes design által, de teljes belső átalakuláson is átment a termékkínálat.

Számunkra nagyon fontos, hogy tartani tudjuk a beszállítások határidejének megbízhatóságát, a folyamatos termékfejlesztés és a minél bőségesebb termékpalettát, ezért a metallográfiai termékkínálatunkat a METKON új generációs termékeire cseréltük, hogy vásárlóinkat hosszú távon a legkiválóbb minőségben tudjuk kiszolgálni.

 

Miért válassza az új generációs METKON termékeket?

A pontos, gyors metallográfiai vizsgálatokhoz professzionális metallográfiai eszközökre van szükség. A Metkon dinamikus, fiatalos csapata 25 éves tapasztalattal, kedvező áron nyújt professzionális szolgáltatást saját tervezésű és gyártású alkatrészekkel, robusztus, formailag letisztult, könnyen használható és költséghatékony berendezésekkel, egységes touch screen vezérléssel, demo laborral, oktatással.

Legyen szó beágyazásról, csiszolásról, polírozásról, vágásról, petrográfiai vagy spektrometriai minták előkészítéséről, a METKON Instruments Inc. innovatív és jó ár-érték arányú termékeiben nem fog csalódni! Az egyszerű, kompakt gépektől a nagy teljesítményű berendezésekig, a manuális vezérléstől a full automata megoldásokig a jó minőségű fogyóanyagok bőséges kínálatán át a felsoroltak mind-mind a termékpaletta részét képezik!

A METKON egy ISO 9001-2000 tanúsítással rendelkező nemzetközi multikulturális szervezet, amely dolgozói és ügyfelei javaslatait figyelembe véve folyamatosan fejleszti termékeit és szolgáltatásait, melyek helyi leányvállalataikon és partnereiken keresztül világszerte több mint 30 országban elérhetők.

1993 óta több mint 20.000 eszközt és berendezést szállított le ügyfeleinek, melynek köre nagyrészt a különböző iparágakban működő laboratóriumokra terjed ki, beleértve az autóipart, a repülőgépipart, a fémipart, öntödéket és acélműveket, elektronikai ipart; valamint ide tartoznak a műszaki oktatáshoz és kutatás-fejlesztéshez kapcsolódó egyetemek és más intézmények is.

A METKON büszke arra, hogy berendezései olyan minőségi termékeket gyártó ügyfelek munkájában jelentenek hatalmas segítséget, mint pl.: Bosch, Eaton, Ferrari, Fiat, Hyundai, Honda, INA, Intel, Lufthansa, Mercedes Benz, Motorola, Pirelli, Schneider, SKF, Sony, Toyota, TRW, Yamaha, Oxfordi Egyetem és sokan mások.

Ismerkedjen meg új beszállítónk termékeivel, kérjen bátran információt, árajánlatot! Biztosan megtalálja a megfelelő megoldást a metallográfia egész területén!

 

Kérdés, érdeklődés esetén keresse kollégánkat bizalommal!

Kapcsolat: Majercsák László, szakterületi üzletkötő

Elérhetőségek: 06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.