Ismerje meg Willy-t, a Hegewald& Peschke szimbolikus figuráját!

H&P statikus elektromechanikus és hidra­ulikus szakítógépek, dinamikus komponens- és késztermékvizsgáló rendszerek, speciális anyag- és bútorvizsgáló gépek gyártója.

Testre szabva: 

Szakítógépek a Hegewald & Peschkétől

Minden berendezés egyedi – ahogyan a vizsgálni kívánt minták is. Az egyedüli, ami határt szabhat az egyediségnek, az a költségkeret. De ennek nem kell így lennie. A Hegewald & Peschke szakítógépekkel nem kell tovább nyújtóznia annál, ameddig a takarója ér, helyette nyújtsa inkább a vizsgálni kívánt mintáit ameddig csak lehet. Vagy húzza, nyomja, hajlítsa őket kívánsága szerint: acél minták, rugók, paradicsom, padlóburkolat, fiók, napelem. A berendezés moduláris rendszere határtalan lehetőségeket biztosít a vizsgálandó mintadarabok és a vizsgálati módszerek alkalmazásának területén.

A Hegewald & Peschke GmbH. két mérnök tulajdonos által működtetett német cég, 1990 óta gyárt ügyfél-specifikus rendszereket mechanikai anyag- és termékvizsgálathoz. Olyan vezető technológiai és kutató cégek támaszkodnak munkájuk során a Hegewald & Peschke berendezéseire Németországban és világszerte egyaránt, mint az Airbus, BMW, Dillinger Hütte, Fraunhofer-Gesellschaft, Siemens, a Müncheni Műszaki Egyetem és a Voestalpine.

Ez itt Willy, a Hegewald & Peschke GmbH. univerzális anyagvizsgálati mintadarabja. A vevőspecifikus vizsgálógép nem vall kudarcot semmilyen alkatrész vizsgálatánál.

 

Ezek az anyagvizsgáló gépek tényleg mindent elpusztítanak.

Mondhatni szinte bármit bármilyen körülmények között. Legyen a terhelés alacsony vagy magas, a beérkező áru ellenőrzéstől a törésmechanikai vizsgálatokig a felhasználó számos befogó közül választhat, bármilyen minta megfogására talál közöttük alkalmasat. Kérhető hozzá klímakamra és kemence, melyek segítségével különböző hőmérsékleti viszonyok állíthatók be szobahőmérséklettől egészen forráspontig. Sőt, akár esőerdei éghajlatot is létrehozhat. Az extenzométerek – érintéses és érintésmentes is elérhető – minden alkalmazáshoz igazodnak, és nem tévesztenek szem elől semmit, még a legcsekélyebb elmozdulást sem. ÉS: a könnyen használható és logikus, egyedileg beállítható vizsgálószoftver, a LabMaster biztosítja, hogy a vizsgálati eredmények is egyértelműek legyenek a felhasználó számára. Hordozható és asztali keménységmérő padok, illetve digitális hosszméréstechnika egészíti ki a portfóliót.

 

Az Inspekt széria anyagvizsgáló gépei akár 2000 kN terhelést is képesek alkalmazni - statikus és alacsony ciklusban. Rendelkezésre állnak akár elektromechanikus vagy szervohidraulikus meghajtók is.

 

Ez az automata keménységmérő központ egy öntödében üzemel. Brinell keménységet mér motorblokkokon – naponta több százszor.

 

Egy futószalagos rakodó- valamint kezelőrobottal kombinálva egy Hegewald & Peschke által gyártott szakítógép vagy keménységmérő pad egy teljesen automatizált vizsgálóközponttá alakul. Minden alkatrész össze van hangolva és szerelve egymással. Ez lehetővé teszi az anyagminták és/vagy termékek vizsgálatát magas sebességen, például tömeggyártott áruk átvételi ellenőrzése során. A pontosság nem szenved emiatt hátrányt. Éppen ellenkezőleg: kiküszöbölhető az emberi szubjektivitás, ami egyébként elkerülhetetlen szerepet játszik az ilyen futószalagos vizsgálatok esetében. A vizsgálat értékelése és dokumentációja szintén teljes mértékben automatizált.

 

Még ha a szabványok 200%-al szigorúbbak lennének, az sem jelentene problémát.

 

Különleges próbatestek, egyszerű megoldások

A moduláris kialakítás lehetővé teszi, hogy vizsgálógépeinket az egyedi igényeknek megfelelően módosítsuk:a különösen nagy próbatestek számára a vizsgálótér bővíthető vagy eltolható a minta és a kezelő kényelmesebb elhelyezése érdekében. Ha a kezelés úgy kívánja, akkor függőleges terhelés vízszintesre állítható. A berendezésben található többféle vizsgálati hely változatos vizsgálatokat tesz lehetővé komolyabb módosítások nélkül. Mégis, néhány vizsgálat annyira egyedi, hogy speciális technológiai koncepciót igényel. Egy olyan cég, mint a miénk, amely még mindig emlékszik mérnöki gyökereire, képes tökéletes vizsgálati megoldást nyújtani.

Inspekt table 20 kN szakítógép biztonsági üveg teszteléshez

 

A termékek és komponensek fárasztópróba vizsgálatairól készült jelentéseknek rendkívül megbízhatónak kell lenniük. Autó ajtók becsapása vagy huzalok oda-vissza hajlítása egy millió alkalommal megállás nélkül nem kis dolog. Különösen nagy kihívást jelent a bútorok vizsgálata, mert ez nagy mennyiségű különböző formájú és méretű terméket foglal magába, és meglehetősen sok tesztelést igényel. Hegewald & Peschke berendezései moduláris alapú bútorvizsgálatot kínálnak pneumatikus és hidraulikus működtetéssel egyaránt. Nem adják meg magukat semmilyen asztalnak, széknek vagy szekrénynek. A LabControl vizsgálószoftver, melyet kifejezetten alkatrészek és termékek tesztelésére fejlesztettek ki, gondoskodik arról, hogy a napi tesztek ne legyenek túl komplikáltak.

Ez a bútorvizsgáló berendezés fárasztóvizsgálatot végez fiókokon, fióksíneken és funkcionális szerelvényeken.

 

Egy millió alkalom után a termék elfáradhat. De a vizsgálógép nem.

 

Nem törhetsz el csak úgy dolgokat!

A vizsgálógépek nem a „vegye meg – dugja be – vizsgáljon” elv alapján működnek. Ezért minden vásárlást részletes konzultáció előz meg. Melyik vizsgálati technológiára van igazából szükség? A bemutató laborunk Nossen-ben nagy segítség lehet a megfelelő berendezés kiválasztásában. És a szolgáltatásunk nem szűnik meg az értékesítés végeztével. Hanem magában foglalja a berendezés telepítését, konfigurálását valamint a személyzet betanítását. Rendszeres karbantartást is végzünk, és időben biztosítjuk a kopóalkatrészek utánpótlását is.

A szoftver forródrót szolgáltatás segít megoldani a beüzemelés során fellépő problémákat. Még a vizsgálati technológia kalibrálása sem igényli harmadik fél közbenjárását. A Hegewald & Peschke GmbH anyagvizsgáló gép kalibráló laboratóriuma a német akkreditáló testület, a Deutsche Akkreditierungsstelle által jóváhagyott és hitelesített (DAkkS). A Hegewald & Peschke GmbH az ISO 9001:2008 szerint tanúsított és a D-K-17222-01 akkreditációs szám alatt regisztrált szervezet.

Hivatalos, kizárólagos magyarországi disztribútor:

GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft.

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.