Használt, demo és modernizált szakítógép kínálatunk

Tekintse meg raktáron lévő modern vagy modernizált, illetve régebbi, de modernizálható szakítógépeink kínálatát.

1. Hegewald&Peschke - EU-40 Inspekt Retrofit – 400 kN

400 kN terhelhetőségű, teljes körűen modernizált hidraulikus szakítógép. A szakítógép alapja egy VEB (WPM) EU-40 klasszikus keletnémet terhelő keret felújítva, melynek tartozékai a szakítóvizsgálati ékes befogópofák, vállas próbákhoz való tartók, nyomó- és hajlító vizsgálati feltétek.

A modernizációhoz szükséges elemeket a Hegewald&Peschke GmbH szakítógép gyártó szállította. Ez tartalmaz egy vezérlő elektronikával összeépített új hidraulika rendszert, erő- és elmozdulás mérő berendezéseket, új végállás kapcsolókat, valamint kézi vezérlő panelt, teljes értékű LabMaster vezérlő szoftvert és MFA25 mechanikus nyúlásmérőt.

A szakítógépet anyagvizsgáló laboratóriumoknak, illetve a vas/acéliparban dolgozó cégeknek ajánljuk. Felszerelhető magas hőmérsékletű kemencével, illetve egyéb opciókkal a vevői igények szerint.

 

2. Frank Prüfmaschinen – 50 kN 

Kétoszlopos, mechanikus, csavarorsós szakítógép 1986-ból. Ez egy nagyon robusztus, 100kN-os berendezés 50kN-os erőmérő cellával és szintén maximálisan 50kN-os vizsgálathoz megfelelő szakító befogókkal. A készülék megfelelően működik a gyári analóg vezérlőegységgel és kefe nélküli szervomotorral. A vezérlőhöz csatlakoztatható nyomtató. A vizsgálógépet napi üzemeléshez felkészítve adjuk át, karbantartva, új külső festéssel és állványzattal. Teljes körű műszaki dokumentáció, használati utasítás tartozéka a készüléknek. Beüzemelést és szervizhátteret biztosítunk.

A szakítógépet modernizálva is megrendelheti, korszerű vezérlőegységgel és szoftverrel, opcionálisan 100kN terhelhetőségre átépítve.

 

További régi szakítógépeink, melyek modernizálása lehetséges:

  1. VEB (WPM) EU-10 – 100 kN

Klasszikus, keletnémet, alsó munkahengeres 100kN-os hidraulikus szakítógép, hiánytalanul, nagyon szép, megkímélt állapotban.

  1. VEB (WPM) EU-20 – 200 kN

Klasszikus, keletnémet, alsó munkahengeres 200kN-os hidraulikus szakítógép keret, melyhez modernizációt kínálunk.

  1. VEB (WPM) 500 kN

Klasszikus, keletnémet, felső munkahengeres 500kN-os hidraulikus szakítógép keret, melyhez modernizációt kínálunk.

  1. VEB (WPM) EU-100 – 1000 kN

Klasszikus, keletnémet, alsó munkahengeres 1000kN-os hidraulikus szakítógép, hiánytalanul, beüzemelhető állapotban. Modernizáció elérhető hozzá.

  1. SZ-10 – 100 kN

Egyszerű, egyoszlopos, elektromechanikus szakítógép, melyhez digitális adatgyűjtést kínálunk.

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.