Koronavírus (Covid-19) – tájékoztatás megelőző intézkedéseinkről

Tájékoztatjuk, hogy a Grimas Ipari Kereskedelmi Kft. fokozott figyelemmel követi a COVID-19 vírus okozta járvánnyal kapcsolatos információkat, híreket, eseményeket annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztatni tudjuk a szolgáltatásunk szerződésszerűen történő ellátását is érintő, a kialakult helyzetre való tekintettel esetlegesen felmerülő akadályozó tényezőkről, körülményekről.

Munkáltatóként kötelességünknek érezzük az egészséget nem veszélyeztető és a biztonságos munkavégzéshez szükséges körülmények biztosítását munkavállalóink részére, ezen felül megteszünk minden óvintézkedést az üzleti folytonosság fenntartása érdekében.

Tájékoztatjuk, hogy cégünknél a folyamatos munkavégzés biztosított, a szolgáltatás nyújtás (áruforgalom, szerviz) továbbra is zavartalanul működik.

Az irodai nyitvatartás ügyeleti rend alapján működik, minden hétköznap reggel 8:00 és délután 13:00 között. Az ügyelet ideje alatt a +36 1 420 5883-as számon vagyunk elérhetőek, ettől eltérő időpontban kérjük, írjon e-mailt az info@grimas.hu címre.

Munkatársaink és az Önök védelme érdekében az alábbi konkrét intézkedéseket vezettük be:

  • Vezetői döntésünk értelmében, kollégáink a következő időszakban történő egyeztetések során - elővigyázatossági okokból - személyes találkozók helyett a megbeszélésekre egyéb alternatív kommunikációs csatornákat (pl.: videókonferencia) fognak javasolni.
  • Az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzést nyújtó körülményeket alakítottunk ki munkavállalóink számára (home office, egyszemélyes ügyelet).
  • Kollégáink külföldre nem utazhatnak, betegség gyanúja esetén a munkavégzés alól felmentésre kerülnek.
  • Mindent megteszünk, hogy gondoskodjunk a fertőzés terjedésének minimalizálásáról.

Célunk a cégeink közötti kommunikáció és áruforgalom folytonosságának biztosítása egy esetleges rendkívüli helyzetre vonatkozóan is. Bízunk benne, hogy erre nem lesz szükségünk, de úgy látjuk, hogy érdemes felkészülni egy ilyen helyzetre is.

A legfontosabbnak azonban azt tartjuk, hogy a kollégáink egészségesek maradjanak, mivel ez biztosítja, hogy a szolgáltatásunkat zavartalanul el tudjuk látni. Ez a közös érdekünk.

 

Üdvözlettel

Harnisch József
Ügyvezető igazgató

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.