Esettanulmány: A Hoytom új 2021-es ütőmű modelljének telepítése a Fogaskerékgyár Kft-nél

Esettanulmányunkban egy 2021 áprilisában lezárult projektet mutatunk be, melynek keretében a Fogaskerékgyár Kft-nél egy Hoytom Charpy 450J-os ütőmű üzembe helyezése történt meg a Grimas Kft. közreműködésével.

A Hoytom – anyagvizsgáló gépek gyártására specializálódott vállalat – első magyarországi berendezése Tatára került. A készülék beszerzésének köszönhetően a Fogaskerékgyár Kft. képessé vált ütővizsgálatok nagy tételben történő elvégzésére, amely piaci előnyt jelent számukra a jövőben.

A vevő rövid bemutatása:

A Fogaskerékgyár Kft. 1992-ben alakult, profiluk főként hajtóművek tervezése, gyártása, javítása, hajtástechnikai elemek, fogazott alkatrészek, forgácsolt és házjellegű alkatrészek, szivattyúk gyártása. A cég mérnöki irodája Budapesten található, míg a gyártás Tatán és Csepelen történik. Magyarország szinte minden ipari szereplőjével kapcsolatban állnak, exportországaik közé tartozik többek között Németország és Ausztria is.

A termék választásának szempontjai:

A Hoytom ütőmű garantálja a legjobb felhasználói élményt. A személyi sérülésektől mentes üzemeltetést a teljesen zárt vizsgálótér biztosítja, így a mérés is csak a tolóajtó bezárása után indítható. Az átlátszó polikarbonát borításnak köszönhetően a vizsgálat folyamata biztonságosan nyomon követhető. A készülék fejlesztése során fontos szempont volt a gyors, kiváló minőségű és ergonomikus üzemeltetés biztosítása az anyagvizsgáló számára, így motorizált kalapácsemeléssel, valamint a próbatest pontos elhelyezése érdekében automata központosító rendszerrel lett felszerelve. A kényelmet tovább fokozza, hogy a vizsgálat az ajtó becsukásával is indítható, melyet az érintőképernyős kezelőfelületen állíthatunk be. Mindennek eredményeként a gép szinte teljesen automatikus üzemeltetést tesz lehetővé.

A Hoytom termékeire a minőség védjegyeként 3 év garanciát vállal minden vásárlója számára!

Tekintse meg alábbiakban a telepítésről és az oktatásról készült képeket:

   

Szabó Tamás – Grimas Kft.

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.