FLIR A700-EST IS testhőmérséklet diagnosztizáló rendszer

Leírás

A FLIR A700-EST ™ IS egy érintésmentes szűrőeszköz, amelyet a megemelkedett bőrhőmérsékletek észlelésére terveztek, és amely első védelmi vonal lehet a lehetséges egészségügyi kockázatok ellen. Ez a teljesen integrált, skálázható megoldás párosítja a forradalmi FLIR A700 hőkamerát nagyfelbontású, felhasználóbarát felülettel. Könnyen telepíthető, a FLIR A700-EST IS érzékeli és vizualizálja a hőt, hogy gyorsan azonosítsa a magas hőmérsékletű személyeket. Bárki, aki magas hőmérsékletet mutat, hőmérővel vagy más orvosi eszközzel tovább szűrhető.

GYORS SZŰRÉS KÉPESSÉG
Néhány másodperc alatt átvizsgálja az egyéneket, vagy ha több kamerával használják nagy forgalmú helyeken. A bőr hőmérsékletének anomáliáit észleli, hogy gyorsan azonosítsa azokat az embereket, akiknek orvosi hőmérséklet-ellenőrzésre lehet szükségük.

PERCEKBEN MŰKÖDIK
Egyszerű beállítás: csak két kábelt és PoE-t használ a kamera és az érintőképernyős kijelző működtetéséhez. Miután a rendszer teljesen be van kapcsolva az első beállításkor, a kalibrálás kb. 10 percet vesz igénybe, mielőtt használatra készen áll.

Link a FLIR A700-EST IS hivatalos oldalára...

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.