FLIR A6780 MWIR / SLS nagyérzékenységű hőkamerák

Leírás

A FLIR A6780 MWIR és SLS kamerarendszer megkönnyíti a gyors hőhatások és a gyorsan mozgó célpontok hőmérsékletének mérését, így ideális választás ipari, katonai és gyártási K + F alkalmazásokhoz. Ez a megfizethető, hűtött InSb kamera rugalmasságot kínál mind a kézi, mind a távoli fókuszú objektívek számára, hogy maximalizálja a mérési képpontok számát az érdekelt tárgyon. A Gigabit Ethernet-et használó egyetlen kábelcsatlakozás pedig teljes kameravezérlést és adatrögzítést biztosít a FLIR Research Studio szoftverben – így a felhasználók minden eddiginél gyorsabban elemezhetik és megérthetik az adatokat.

EGYSZERŰ CSATLAKOZÁSOK, MINIMÁLIS BETÖLTÉSI IDŐ
Vezérelheti a kamerát és streamelhet adatokat egyetlen Gigabit Ethernet kábellel; rögzítse a kívánt adatokat, amikor csak szeretné, a fejlett aktiválási és szinkronizálási képességeknek köszönhetően.

MÉRJE PONTOSAN A HŐMÉRSÉKLETET
Ablakablakos képkockasebességet kínál 4,130 Hz-ig, egy sor objektív opciót, valamint egy beépített 3-pozíciós melegszűrő kapcsolót, hogy gyorsan váltson a normál és a magas hőmérséklet közötti tartományok között.

EGYSZERŰSÍTETT ELEMZÉS ÉS MEGOSZTÁS
A FLIR Research Studio egyszerű Connect-View-Record-Analyze munkafolyamata segít az adatok gyors összegyűjtésében és elemzésében, valamint a csapatával való együttműködésben.

Link a FLIR A6780 MWIR hivatalos oldalára…

Kérjen ajánlatot!