25 éves a GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft.

RONCSOLÁSMENTES ÉS RONCSOLÁSOS ANYAGVIZSGÁLATI BERENDEZÉSEK ÉS ANYAGOK FORGALMAZÓJA

A GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ipari anyagvizsgáló berendezések és anyagok forgalmazásával, valamint JUTEC csőhajlító gépek kereskedelmével foglalkozik, immár 25 éve. Az 1993-ban alakult vállalkozás ma már 3 országban van jelen, emellett számos délkelet-európai országban működnek kihelyezett ügynökségei. Az elmúlt huszonöt év alatt a Grimas Kft. elérte, hogy több mint húsz elismert beszállító hivatalos és kizárólagos magyarországi képviselője, emellett körülbelül még egyszer ennyi beszállítóval áll partneri kapcsolatban a piac maradéktalan lefedése érdekében. Ipari anyagvizsgáló termékeivel kiszolgál több alkalmazási területet is, mint például autóipari beszállító cégek, alkatrészgyártók, járműgyártók, anyagvizsgáló szolgáltató laboratóriumok, elektronikai ipari cégek, oktatási intézmények, kutató- és fejlesztő intézmények és laboratóriumok, öntödék, hőkezelő cégek, illetve olaj-, vegyi- és gázipari cégek.

Tudta-e a GRIMAS Kft-ről, hogy…

Szervizszolgáltatás

Helyi professzionális szervizszolgáltatással biztosítjuk ügyfeleink számára a még kényelmesebb kiszolgálást.

Szerepvállalás

Kollégáink több elismert szakmai szervezetben is elnökségi tagokként vállalnak szerepet az anyagvizsgálat hazai fejlődésében.

Szakmai tanfolyamok

Szakmai tanfolyamokat szervezünk a legnevesebb hazai egyetemekkel és szakmai szervezetekkel való együttműködésben.

Az anyagvizsgálat teljes spektrumát lefedjük!

RONCSOLÁSMENTES VIZSGÁLATOK (UT, ET, RT, CT, LT, VT) – MECHANIKAI ANYAGVIZSGÁLAT – METALLOGRÁFIA – TERMOGRÁFIA – ANYAGÖSSZETÉTEL VIZSGÁLAT
Negyed évszázados jelenlétünket az ipari anyagvizsgálat területén idén ünnepeljük, ezért az év folyamán számos újdonsággal, programokkal és kedvezményekkel szeretnénk kedveskedni Önöknek! Első akciónk keretében a weboldalunkat vettük kezelésbe, mely ez év elejétől kezdődően már új formában érhető el. A megújult dizájn mellett törekedtünk a könnyű, felhasználóbarát kezelhetőségre, az átlátható tartalomra és az üzleti világ igényeinek kielégítésére is, ezért honlapunk már táblagépen és okostelefonon is elérhető. Ezúton is kellemes böngészést kívánunk!

GARANTÁLT AJÁNDÉKOK

25. születésnapunk alkalmából most az első 100 hírlevél feliratkozónk garantált ajándékot kap, melyek illusztrációját az alábbiakban tekintheti meg.

grimas-power-web
Első 25 feliratkozó (POWER BANK)
grimas-shirt-web
Második 25 feliratkozó (PÓLÓ)
grimas-bögre-web
Harmadik 25 feliratkozó (BÖGRE)
grimas-kulacs-web
Negyedik 25 feliratkozó (KULACS)
A hírlevél feliratkozásért cserébe a garantált ajándékon kívül folyamatosan tájékoztatjuk legújabb akcióinkról, termékbemutatóinkról, ingyenes workshopjainkról, újdonságainkról, híreinkről, illetve különféle érdekességekről az ipari anyagvizsgálat területén.

A JÁTÉKUNK LEZÁRULT. A NYERTESEKET EMAILBEN ÉRTESÍTJÜK NYEREMÉNYÜK ÁTVÉTELÉRŐL. KÖSZÖNJÜK.

IPAR NAPJAI / MACH-TECH 2019 KIÁLLÍTÁS

Mi ismét ott leszünk. Várjuk Önt is!

Az első 100 feliratkozónk az ajándékát az Ipar Napjai - Mach-Tech kiállításon (2019. május 14-17.) veheti át.*

Az Ipar Napjai – Mach-Tech Magyarország legnagyobb ipari szakkiállítása, melyen szinte az összes ipari ágazat képviselteti magát, hogy prezentálja a területéhez tartozó különböző innovációkat, ipari trendeket, fejlesztéseket és eredményeket. A Grimas Kft. az 1993-as megalakulásától kezdve megjelenik a két évente megrendezésre kerülő eseményen, hogy bemutassa beszállítói legújabb fejlesztéseit, eredményeit.

Ha még nem regisztrált volna az ingyenes Ipar Napjai belépőért, az alábbiakban megteheti ezt:

Regisztrációs link a kiállításra.

Várjuk Önt az „A” pavilon 101D standján!

* Ha nem tud részt venni a Mach-Tech szakkiállításon, az ajándékok átvehetők személyesen a Grimas Kft irodájában (1214 Budapest, Puli sétány. 2-4) a Mach-Tech után, vagy előzetes kérés esetén megrendelése mellé tudjuk csomagolni.

ind19mail_hu
Várjuk Önt az „A” pavilon 101D standján! Ingyenes Regisztráció

Üdvözlettel:

A Grimas Kft csapata

info@grimas.hu
+36 1 420 5883

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.