Sitescan 500s és D-50 ultrahangos készülékek

A Sitescan D-50 és 500S ultrahangos hibakereső készülékek tökéletesek általános ultrahangos vizsgálatokhoz. Használhatók hegesztési varratok, kis öntvények vizsgálatára olyan anyagokban, mint az alumíniumötvözetek vagy fémötvözetek.

Leírás

A termékünk kialakításában tükröződő Sonatest értékek és a Sitescan név mindig is garancia volt a kivételes teljesítményre és a robusztus konstrukcióra.

A Sitescan termékcsalád ezen előnyök zászlóshajója, és az újratervezett belső térnek köszönhetően egy alap konfiguráció beszerzése esetén a későbbiek folyamán bármikor továbbfejleszthető. Ez azt jelenti, hogy ez a készülék nem csak új funkciókkal rendelkezik, amelyek gyorsabbá teszik a mindennapi vizsgálatokat, hanem nagyobb rugalmasságot is biztosít az Ön vállalkozása számára, mely elengedhetetlen a mai versenykörnyezetben!

Az új Sitescan készülékekkel lehetőség van a felületi érzékenység, az anyagbehatolás, valamint a jel-zaj arány javítására.

A Sonatest Sitescan széria tipikus alkalmazási területei a hegesztési varratok, kovácsolat darabok és öntvények vizsgálata, korróziós vizsgálatok, valamint általános ultrahangos anyagvizsgálati feladatok.

A Sonatest Sitescan 500S modellje nagyon kedvező árú opciót kínál a hegesztési varratok, a korróziós vizsgálatok és az általános ultrahangos anyagvizsgálatok alapszintű alkalmazásaihoz. A készülék ipari szabványos VGA-kijelzővel rendelkezik, teljes szinkronizálással és proporcionális kimenetekkel, akár 200 V-os időzítési funkciókkal, mely által alaposabb betekintést nyerhet a hegesztők munkájáról vagy a szerkezeti integritással kapcsolatos problémákról.

A Sitescan 500s-t megkülönbözteti a többi belépő szintű modelltől az a képessége, hogy nyomon követi a frekvenciamintákat a hibás területeken, ami gyakran adhat támpontokat a probléma okára vonatkozóan, így nemcsak az emberi szemnek válik könnyebbé a vizsgálat, hanem a roncsolásmentes anyagvizsgáló technikusok számára is.

Sitescan 500S specifikációja:

  • A 14,4 V-os lítium-ion akkumulátor akár 16 órán át is képes működni töltés nélkül.
  • IP67-es védelmet biztosító tokkal rendelkezik, mely véd a poros és vizes környezeti körülményektől.
  • A készülék méretei: (H X Sz X M) 145 x 255 x 145 mm, súlya 2,5 kg,
  • A készülék elején lévő USB aljzaton keresztül a mérési eredmények továbbíthatók nyomtatóra vagy számítógépre, továbbá az adatbevitel megkönnyítése érdekében USB-n keresztül billentyűzet is csatlakoztatható.
  • A Sonatest Masterscan 500S készülék szoftvere több nyelvet is támogat.

A Sitescan D-50 ultrahangos készülék belépő szintű szélessávú hibakeresőt kínál a végfelhasználónak, mely a népszerű és hordozható D-széria burkolatát kapta. A készülék teljes VGA kijelzővel, 50nS (Spike) 200V, Pulser 0,5dB erősítési felbontással és opcionális gumi talppal rendelkezik.

Sitescan D-50 specifikációja:

  • A Sitescan D-50 akkumulátorcsomaggal érkezik, mely 12 órás használati időt biztosít. A hordozható készülék vízálló tokkal érkezik, mely IP67-es besorolású védelemmel rendelkezik.
  • A D-50 méretei: (H X Sz X M) 172 x 238 x 70 mm, súlya pedig csak 1,7 kg az akkumulátorral együtt.
  • A Masterscan D-50-es ultrahangos hibakereső kezelőfelülete több nyelvet is támogat, így a felhasználók rendelkezésére áll a világ minden táján.
  • A készülék USB foglalattal rendelkezik a nyomtatók, billentyűzetek és számítógépek csatlakoztatása érdekében.

Elérhető dokumentumok:
Sitescan 500 s készülék
Sitescan D-50 készülék

Sonatest katalógus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sitescan 500s és D-50 ultrahangos készülékek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + 6 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.