YXLON Modular ipari CT berendezés

Az Y.CT Modularral az YXLON olyan koncepciót kínál, ahol a CT rendszer különböző modulokból áll, és a kezelő szabadon konfigurálhatja azokat.

Leírás

Az Y.CT Modularral az YXLON olyan koncepciót kínál, ahol a CT rendszer különböző modulokból áll, és a kezelő szabadon konfigurálhatja azokat.

Ez a konstrukció lehetővé teszi, hogy a CT rendszer optimálisan igazodjon az egyes vizsgálatok és minőségi feldolgozások elvárásaihoz.

A röntgenforrás, a mikrofókusz és a makrofókusz cső külön-külön is működtethető, illetve egyszerre is. A detektor szempontjából pedig dolgozhatunk a Line Detektorral és a síkpanel detektorral is.

Minden módot beilleszthetünk már meglévő rendszerekbe a rugalmasság biztosítása érdekében, hogy így megfeleljen a folyamatosan változó elvárásoknak.

Az Y.CT Moduláris a vizsgálandó tárgyak és vizsgálati feladatok széles skálájához kínál megoldást.

Műszaki adatokért tekintse meg angol nyelvű prospektusunkat.

Az Yxlon Modular CT felhasználói tapasztalatairól pedig a Széchenyi István Egyetem elismert anyagvizsgáló szakemberei (Dr. Czinege Imre, Csizmazia Ferencné Dr. és Kozma István) által írt cikkből tudhat meg érdekes részleteket. A cikk a Járműipari Innováció Magazinban is megjelent Új lehetőségek a roncsolásmentes vizsgálati technikában címmel.

További kérdés esetén szívesen állok rendelkezésére,

Kelenföldi Brigitta

szakterületi üzletkötő – radiográfia

info@grimas.hu vagy 1 420 5883

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YXLON Modular ipari CT berendezés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × kettő =

Kérjen ajánlatot!