Sonacoat P rétegvastagságmérő

Gyors, roncsolásmentes, pontos bevonat méréseket biztosít acél és színesfémek esetén. Ideális autószalonok, festékboltok és ellenőrök számára.

Leírás

Gyors, roncsolásmentes, pontos bevonat méréseket biztosít acél és színesfémek esetén. Ideális autószalonok, festékboltok és ellenőrök számára.

Nem csak a festékvastagság és más bevonatok mérhetők. Értékes információkat is szerezhet a bevonatszerkezetről, például a festékrétegekről vagy a alapozó rétegről. Ha a mért vastagság érték egyértelműen meghaladja a szabványos festékvastagságot, ez azt jelzi, hogy a felület azon részét javították vagy utólagosan festették.

 

Jellemzők:

A Sonacoat P nem hagy károsodást a felületen, sem karcolást, sem csiszolást.

A digitális bevonatvastagság-mérés alkalmazásában két bevált vizsgálati módszer létezik: a mágneses módszer és az örvényáramú módszer (DIN EN ISO 2178 és 2360).

A Sonacoat P mindkét módszerrel ugyanolyan magas pontosságot nyújt, még a legvékonyabb bevonatok esetében is, lehetővé téve az acél valamint a nemvas fémek, például az alumínium mérését is. Csak állítsa be a szondát, és a kiválasztás automatikusan történik.

 

_

Kérdés, érdeklődés esetén keressen bizalommal:

Szilágyi Gergely

szakterületi üzletkötő – ultrahangos vizsgálókészülékek

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Sonatest

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonacoat P rétegvastagságmérő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × négy =

Kérjen ajánlatot!