SONACOAT III mágneses indukciós rétegvastagságmérő széria

Mágnesezhető és nem mágnesezhető fém alapanyagon nem mágnesezhető bevonat praktikus, gyors, pontos mérésére alkalmas készülék.

Leírás

Mágnesezhető és nem mágnesezhető fém alapanyagon nem mágnesezhető bevonat praktikus, gyors, pontos mérésére alkalmas készülék.

Használható mindenféle lakk, festék és galvanizált bevonatok vas és acél, valamint nemvas fém és ausztenites rozsdamentes acél alapokon történő mérésére.

A Sonacoat III alkalmas mind a laboratóriumban, mind durva terepi körülmények között történő munkavégzésre. Az IP52 minősítés védelmet nyújt a por és a víz ellen.

Széles skálájú vizsgálófejek, cserélhető szondák állnak rendelkezésre az univerzális és speciális mérési feladatokhoz egyaránt.

Az adatfeldolgozás egyszerű és gyors, a készülék akár 10.000 adat tárolására is képes. Nincs szükség kábelekre, az adatok továbbíthatók információs interfészen keresztül egy notebookra vagy más eszközre. Nem kell aggódnia a csatlakozó sérülése miatt, nincs elvesztegetett idő a kábelek miatt.

 

Modellek:

Sonacoat III FN 1.5
A Sonacoat III FN 1.5 általános célú felhasználásra, nem levehető szondával, vas- és nem vasalapú felületeken történő mérésre.

Sonacoat III S
A Sonacoat III S cserélhető szondákkal. Számos próbatest áll rendelkezésre a követelmények széles körének kielégítésére.

Sonacoat III Pro
A Pro továbbfejlesztett adatnaplózással (legfeljebb 10 000 leolvasás) és statisztikai elemzéssel rendelkezik.

 

Kérdés, érdeklődés esetén keressen bizalommal:

Szilágyi Gergely

szakterületi üzletkötő – ultrahangos vizsgálókészülékek

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Sonatest

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SONACOAT III mágneses indukciós rétegvastagságmérő széria” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × 4 =

Kérjen ajánlatot!