MU60 AE ipari röntgenberendezés CT opcióval

Yxlon MU60 AE ipari röntgen- és CT-berendezés kifejezetten a repülőgépipar és az autóipari alkatrészeket gyártó öntödék számára kifejlesztve.

Leírás

Yxlon MU60 AE ipari röntgen- és CT-berendezés kifejezetten a repülőgépipar és az autóipari alkatrészeket gyártó öntödék számára kifejlesztve.

Az Yxlon MU 60 AE széles körben alkalmazható a repülőgépiparban és az autóipari alkatrészeket gyártó öntödékben. Az öntvények rugalmas 2D és 3D vizsgálatával az öntési és gyártási hibák biztonságosan ellenőrizhetők, és megbízhatóan kimutathatók.

  • Kompakt röntgenberendezés a magas minőségű, megbízható vizsgálati eredmények érdekében
  • Opcionális CT-vizsgálati funkció a háromdimenziós elemzésekhez
  • Manuális és programozható röntgen- és CT-vizsgálatok
  • TrueInspect ADR (automatikus hibafelismerés) szoftverfunkció az öntödei vizsgálatokhoz
  • Speciális alkalmazási igényekhez adaptálható rugalmas megoldás
  • A repülőgépipar jelenlegi szabványainak megfelel (DICONDE, ASTM, MAI Guidelines, Nadcap)

Jellemzők 

Az Yxlon MU60 AE tökéletes választás a repülőgép- és autóipar széleskörű alkalmazásaihoz, könnyűfémek, speciális öntött alkatrészek, műanyagok és hegesztések vizsgálatához.

Annak érdekében, hogy biztosíthassa a professzionális vizsgálati követelményeket a biztonsági szempontból kritikus alkatrészek minőségellenőrzésekor, a rendszer kifejezetten a repülőgépipar szigorú biztonsági és minőségi előírásainak megfelelően lett tervezve.

Tiszta, éles 2D ipari röntgenfelvételek opcionálisan CT-vizsgálati lehetőséggel kiegészíthetők, melyek háromdimenziós térfogat, illetve szeletek ábrázolásával segítik a hibakeresést. Nagyfokú részletesség és ragyogó képminőség jellemzi a felvételeket, így a legkisebb hibák is felderíthetők a komplex szerkezeti alakzatokban. A légtelenítő csatornák vagy a hidraulikus vezetékek hegesztései könnyen vizsgálhatók, ahogyan turbinalapátok vagy a repülőgép szerkezeti alkatrészei is.

Az MU60 AE rugalmas, időtálló rendszer, melyhez kapcsolódóan számos beállítási opció szolgálja a vizsgálati lehetőségek további bővítését.

  • Yxlon AdResult – hosszútávú archiváló eszköz
  • Áttekintő állomás a felvételek kiértékeléshez
  • Data Matrix Code – kódleolvasó az alkatrészek típusának gyors felismeréséhez
  • A sokoldalúság érdekében a padozat tengelye dönthető

Az Yxlon MU60 AE autóipari öntvények ellenőrzésére is alkalmas. Az opcionális TrueInspect ADR (automatikus hibafelismerés) szoftverfunkció meggyorsítja és megkönnyíti a vizsgálatot.

A nagy precizitású CT opció hozzáadásával a legkisebb eltérések is észlelhetők. Ez különösen hasznos az olyan biztonsági szempontból kritikus részeknél, mint a fékrendszer, ahol a részletek magas szintű megfigyelhetősége szükséges, a gyártó biztonsági és minőségi elvárásainak való megfelelés érdekében.

Műszaki adatok

  Standard 225 kV XL 225 kV
Maximális minta súly: 60 [kg] (opc. <200 kg) 60 [kg] (opc. 200 kg)
Kabinméretek: 2250 x 1850 x 2750 mm 2700 x 2100 x 3350 mm 
Súly: ~ 6,5 [t] ~ 10 [t]
Vizsgálótér DR esetén (2D): 600 x 900 [mm] 800 x 1500 [mm]
Vizsgálótér CT esetén (3D): ~ 150 x 150 [mm] ~160 x 150 [mm]
Fókusz-detektor távolság (FDD): 695 – 995 [mm] 945 – 1245 [mm]
Röntgencső: 160-320 [kV] 160-320 [kV]
Detektor aktív területe (Pixel): 1792 x 2176 [px] 1792 x 2176 [px]

 

Kompatibilis szoftverek

PXV5000

A PXV5000 szoftver esetében a kézi vagy programozott vezérlési módok közül választhat. A programozott üzemmódban a rendszer operátori beavatkozás nélkül fut. Csak töltse be a rendszert és nyomja meg a start gombot. A kalibráció könnyen integrálható az ellenőrzési programokba az optimális munkafolyamat és megbízható eredmények elérése érdekében.

 

Image 3500

Alkalmazhatósága a képfeldolgozó-eszközök széles skálájának köszönhető, beleértve a szűrőket, a szürke értékek skálázását, a jelöléseket és a HDR  élőképszűrőt, ami a felvételek feldolgozását és értékelését is rendkívül kényelmessé teszi.

A bonyolult szoftver eszköz automatikusan elvégzi, dokumentálja és archiválja a jelentéseket az ASTM E2737 szabványnak megfelelően, a digitális detektor teljesítményének megnövelése és a hosszú távú stabilitás érdekében.

 

AdResult

Az AdResult hosszú távú skálázható archiválási megoldást kínál, hatékony elemzési eszközökkel és archív navigátorral a képek kényelmes megjelenítése érdekében.

Kérdés vagy ajánlatkérés esetén keressen bizalommal!

Kelenföldi Brigitta

szakterületi üzletkötő – radiográfia

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MU60 AE ipari röntgenberendezés CT opcióval” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

8 + öt =

Kérjen ajánlatot!