Inspex II digitális mikroszkóprendszer

Az egyszerűség jegyében tervezett integrált digitális mikroszkóp rendszer, amelyet kifejezetten a gyártási és minőségellenőrzési környezethez terveztek.

Leírás

Az egyszerűség jegyében tervezett integrált digitális mikroszkóp rendszer, amelyet kifejezetten a gyártási és minőségellenőrzési környezethez terveztek.

Az intuitív szoftverfelület egyszerűsíti a rendszer működését és vezérlését, ezáltal növelve az ellenőrzés hatékonyságát, irányíthatóságát és nyomonkövethetőségét.

Ellenőrzésre és az alapmérésre kiváló megoldás. A gyors, élőképes megjelenítés Full HD (1080p) felbontással, 60 fps sebességgel képes megjeleníteni. A képjavító funkciók és a kontraszt optimális képminőséget eredményez.

Az egyszerűen használható megvilágítás-optimalizálási funkciók lehetővé teszik az integrált, szegmentált LED-körfény könnyű vezérlését.

 

AshCal™ kalibrációs követés

Az AshCal™ technológia nyomonköveti és beállítja a nagyításhoz szükséges változtatásokat. Nincs szükség időigényes nagyítás-újrakalibrációra.

Az INSPEX II folyamatosan fenntartja a kalibrációt, így időt takarít meg, és növeli a hatékonyságot.

 

Előbeállítások

Az On Screen Preset gombok gyors hozzáférést biztosítanak az előre konfigurált, részben specifikált rendszerbeállításokhoz. Ez lehetővé teszi az egyszerű működést.

 

2-D vonalmérés

2D ponttól-pontig vonalmérések és jegyzetek rögzíthetők a képeken a gyors hivatkozás érdekében. A képernyőn megjelenő átfedések lehetővé teszik a minták megfelelelő/nem megfelelő szortírozó vizsgálatát.

Gyors alkatrészellenőrzés a testreszabott felületen, tűréshatárokkal.

 

Felhasználói hozzáférés-vezérlés

A felhasználói jogosultságok beállítása a rendszerrel kapcsolatos műveletvégzések szabályzását és felügyeletét biztosítja a szabványosított ellenőrzés biztosítása érdekében.

Így a szolgáltatók csak a folyamatukhoz szükséges előbeállításokhoz és rendszerbeállításokhoz férhetnek hozzá, és így megelőzve a működési hibákat.

 

Automatikus élességállítás

Az INSPEX II cserélhető megvilágítási opciókkal és kattintás nélküli automatikus élességállítással rendelkezik.

 

Képrögzítés

A felvételre rögzíthető az idő, a dátum, a felhasználó és a nagyítási szint a a teljes ellenőrzési folyamat során a nyomonkövethetőség érdekében.

Egyszerű dokumentáció és nyomonkövethetőség érhető el a pontos minőségellenőrzési feljegyzések érdekében a képrögzítés során egy USB kulcs segítségével. Egyszerűen csatlakoztassa USB kulcsot a ControlX II USB porthoz.

 

Alkalmazási területek:

  • Alkatrészek szemrevételezéses vizsgálata
  • Végső minőségellenőrzés
  • Az ellenőrzési folyamatok szabványosítása és ellenőrzése
  • Az ellenőrzési folyamat dokumentálása

 

További műszaki adatokat a csatolt prospektusban talál. Érdeklődés esetén keressen minket elérhetőségeinken:

Szilágyi Gergely

szakterületi üzletkötő – roncsolásmentes anyagvizsgálat

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

 

Adatok a gyártó honlapján

ASH Technologies

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inspex II digitális mikroszkóprendszer” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

10 + nyolc =

Kérjen ajánlatot!