Inspekt H, H-F 500/1000 kN hidraulikus szakítógépek

A sorozatos használat egyszerűsítése érdekében integrált hidraulikus befogófejjel is rendelhető, melyet H-F kóddal jelöl a gyártó.

Leírás

A sorozatos használat egyszerűsítése érdekében integrált hidraulikus befogófejjel is rendelhető, melyet H-F kóddal jelöl a gyártó.

Az Inspekt H szervo-hidraulikus általános vizsgáló gép a fém és építőipari anyagok mindennapos, rutin vizsgálatára lett kifejlesztve. A gép mechanikus ékes befogófejjel rendelkezik a kör és lapos alakú szakító próbák vizsgálatához. Továbbá két külön vizsgáló térrel rendelkezik a húzó és hajlító vizsgálatokhoz, ezzel megspórolva a szerszám csere időt. Ez a megoldás garantálja az egymás utáni gyors vizsgálati lehetőségeket. Amennyiben szükségszerű, lehetőség van a keresztfejbe épített, felhasználóbarát hidraulikus befogófej használatára is.

Az alsó keresztfej mozgatása két orsó segítségével történik, melyek a gép alsó felületéhez vannak csatlakoztatva. Így egy elektromotor mozgatja az alsó keresztfejet megfelelő távolságra a felső keresztfejhez a próbadarab be, vagy kihelyezése esetén. A felső keresztfej a gépágyhoz csatlakozik két nagy teherbírású oszloppal. A gépágy pedig a hidraulikus henger dugattyújához csatlakozik, így a gépágy viszi át az erőt a felső keresztfejre.

Az olajpumpa rendelkezik egy végállás kapcsolóval, mely minden esetben automatikusan kikapcsol, ha a keresztfejek túl közel kerülnek egymáshoz. A hidraulikus egység tartalmazza az olajpumpát, olajtartályt, szűrőt, egy hidraulikus szelepet és egy elektro-hidraulikus szervo szelepet. Ez az egész rendszer a vezérlőkabin alsó részében helyezkedik el.

Az Inspekt H széria a többi szakítógép családhoz hasonlóan elérhető különböző nyúlásmérőkkel, valamint biztonsági ajtókkal is, melyek elengedhetetlenek a kezelő védelme érdekében a széthasadó, kicsapódó, vagy esetleg szétrobbanó próbák esetén. Ezen opcionális burkolatok elektronikus vezérlésű zárral vannak ellátva, melyek működtetését a LabMaster szoftver végzi.

 

Elektromechanikus szakítógépek megtekintéséhez kattintson ide, asztali kivitelű szakítógépeket pedig ezen az oldalon tekintheti meg.

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Hegewald & Peschke

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inspekt H, H-F 500/1000 kN hidraulikus szakítógépek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − öt =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.