FLIR QL320 mennyiségi gázképalkotó rendszer GF320 / GFx320 kamerákhoz

A Providence Photonics QL320 mennyiségi optikai gázképalkotó (QOGI) rendszere lehetővé teszi a szivárgási értékek mérését metán és más szénhidrogének esetén.

Leírás

Kiküszöböli a másodlagos mintavétel szükségességét egy mérgező gőz analizátorral vagy hasonló eszközzel. Ezen túl, a QL320 használatával nincs szükség a gázzal történő közeli érintkezésre a kibocsátási ráta méréséhez, így a gázszivárgások mértékének meghatározásához egy biztonságosabb megoldás áll rendelkezésünkre.

Azonnali gáz számszerűsítés

A QL320 készülék meghatározza a szivárgó tömeg (lb/h or g/h) vagy térfogati értékeket (cc/min or L/min) a legtöbb szénhidrogén esetében. A szivárgó kibocsátások nagyságát biztonságos, akár 100 láb (35 m) távolságból méri.

Hatékony leolvasás és jelentés készítés

A QL320 beépített érzékelői megerősítik a szivárgást, a Δ hőmérséklet figyeléssel pedig meghatározza a háttér körülmények megfelelőségét. A helyszíni jelentés tartalmazza a mérések archiválását, színes videót és a raw képi adatokat elemzéshez és utólagos feldolgozáshoz.

Masszív kialakítás ipari környezethez

A tablet alapú rendszer elég robosztus a gázmezőkön, finomítókban vagy más ipari környezetben történő használathoz. A por- és vízálló érintőképernyős tablet nagy kontrasztot biztosít a kültéri körülmények között történő könnyű leolvasáshoz.

 

Elérhető dokumentum

QL320 prospektus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLIR QL320 mennyiségi gázképalkotó rendszer GF320 / GFx320 kamerákhoz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 1 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.