FLIR E54-EST / E86-EST testhőmérséklet mérésre

Az Exx széria legújabb tagjai kibővített EST (Elevated Skin Temperature) screenelési funkcióval

Leírás

A FLIR E54-EST és E86-EST kézi hőkamerák érintés nélküli szűrőeszközök, amelyek első védelmi vonalként szolgálnak a lehetséges egészségügyi kockázatokkal szemben. Ez a FLIR EST ™ hőszűrő megoldás észleli és vizualizálja a hőt, hogy gyorsan azonosítsa a megemelkedett bőrhőmérsékletű személyeket. A kamerán lévő FLIR Screen-EST mód vizuális pozícionálási útmutatókat, automatikus mintavételt kínál a friss hőmérsékleti átlag fenntartása érdekében, valamint grafikus passz / sikertelenség mutatókat eredményez, ezzel csökkentve a szűrőállomás üzemeltetőinek terheit. A FLIR Screen-EST Desktop szoftverrel, az integrált állványra szereléssel és a külső áramellátással való kompatibilitás miatt ez a készülék jól illeszthető fix telepítésekhez is.

KÖNNYŰ BEÁLLÍTÁS ÉS MŰKÖDTETÉS
Kezdje el gyorsan a szűrést az egyszerű videocsatlakozással és > 2,5 órás akkumulátor vagy külső energia választásával.
GYORS, PONTOS SZŰRÉS
Optimális szűrési pontosság automatikus környezeti változás kompenzációval, vizuális hibajelzések és hallható riasztások.

A BIZTONSÁG ÉS ADATVÉDELEM
A kamerán lévő FLIR Screen-EST mód nem tárol képeket vagy személyes információkat, és lehetővé teszi a távolságtartást a szűrési beállításokban.

Link a FLIR E54-EST / E86-EST hivatalos oldalára…

Kérjen ajánlatot!