FLIR A310 EX robbanásbiztos kültéri hőkamera

A FLIR A310 EX ATEX tanúsítvánnyal rendelkezik. A FLIR A310 EX az 1., 2., 21. és 22. osztályozási zónába telepíthető.

Leírás

A robbanásveszélyes környezetet meg kell védeni a gyújtóforrásoktól. Alapvető fontosságú az ATEX termékszabályzat vagy hasonló előírások követelményeinek megfelelő felszerelés és védelmi rendszer kiválasztása. A FLIR A310 EX egy ATEX-kompatibilis megoldás, egy robbanásbiztos burkolatba épített hőkamerával, amely lehetővé teszi a kritikus és egyéb értékes eszközök megfigyelését robbanásveszélyes környezetben is. A FLIR A310 EX tipikus alkalmazásai közé tartozik a folyamatok figyelése, a minőségellenőrzés és a tűz felderítése robbanásveszélyes helyeken. Mivel a FLIR A310 EX IP 67 besorolást kapott, poros környezetbe is telepíthető. A "d" lángálló burkolat megakadályozza a robbanás terjedését a ház belsejéből kifelé.

INTEGRÁLT VEZÉRLÉS
A FLIR A310 EX integrált vezérlője számos digitális i/o csatornát és hőmérséklet-, a páratartalom- és a nyomásérzékelőt tartalmaz. Az egyéb funkciók mellett az i/o csatornák lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy távirányítóval ki-/bekapcsolja a kamerát és a fűtőtestet. A hozzáférést egy integrált webes felületen vagy a Modbus TCP/IP-n keresztül valósítják meg. Az integrált vezérlő két optikával és két ethernet csatlakozással rendelkezik. Ez rugalmas hálózati integrációt tesz lehetővé a csillag vagy gyűrű topológiákban.

BEÉPÍTETT FŰTÉS
A FLIR A310 EX fűtőberendezéssel rendelkezik, amely hatékonyan megakadályozza a védőablak párásodását és jegesedését.

HITELESÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY ZELM 12 ATEX 0485 X
A FLIR A310 EX ATEX tanúsítvánnyal rendelkezik. Telepíthető az 1., 2., 21. és 22. osztályozási zónába. A tanúsítvány magában foglalja az egész rendszert, amely tartalmazza a házat, valamint a benne lévő összes alkatrészt, például a hőkamerát, a fűtőtestet és az integrált vezérlőt.

Link a FLIR A310 ex hivatalos oldalára...

Elérhető dokumentumok:

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.