FLIR A310 EX robbanásbiztos kültéri hőkamera

A FLIR A310 ex ATEX tanúsítvánnyal rendelkezik. Telepíthető az 1., 2., 21. és 22. osztályozási zónába.

Leírás

A robbanásveszélyes környezetet meg kell védeni a gyújtóforrásoktól. Alapvető fontosságú az ATEX termékszabályzat vagy hasonló előírások követelményeinek megfelelő felszerelés és védelmi rendszer kiválasztása. A FLIR A310 ex egy ATEX-kompatibilis megoldás, egy robbanásbiztos burkolatba épített hőkamerával, amely lehetővé teszi a kritikus és egyéb értékes eszközök megfigyelését robbanásveszélyes környezetben is. Az A310 ex tipikus alkalmazásai közé tartozik a folyamatok figyelése, a minőségellenőrzés és a tűz felderítése robbanásveszélyes helyeken. Mivel a FLIR A310 ex IP 67 besorolást kapott, poros környezetbe is telepíthető. A “d” lángálló burkolat megakadályozza a robbanás terjedését a ház belsejéből kifelé.

INTEGRÁLT VEZÉRLÉS
Az integrált vezérlő számos digitális i/o csatornát és érzékelőt tartalmaz a hőmérséklet, a páratartalom és a nyomás szempontjából. Az egyéb funkciók mellett az i/o csatornák lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy távirányítóval ki/be kapcsolja a kamerát és a fűtőtestet. A hozzáférést egy integrált webes felületen vagy a Modbus TCP/IP-n keresztül valósítják meg. Az integrált vezérlő két optikával és két ethernet csatlakozással rendelkezik. Ez rugalmas hálózati integrációt tesz lehetővé a csillag vagy gyűrű topológiákban.

BEÉPÍTETT FŰTÉS
A FLIR A310 ex fűtőberendezéssel rendelkezik, amely hatékonyan megakadályozza a védőablak párásodását és jegesedését.

HITELESÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY ZELM 12 ATEX 0485 X
A FLIR A310 ex ATEX tanúsítvánnyal rendelkezik. Telepíthető az 1., 2., 21. és 22. osztályozási zónába. A tanúsítvány magában foglalja az egész rendszert, amely magában foglalja a házat, valamint a benne lévő összes alkatrészt, például a hőkamerát, a fűtőtestet és az integrált vezérlőt.

Link a FLIR A310 ex hivatalos oldalára…

Kérjen ajánlatot!