DRX-Plus hordozható, wireless flat panel detektor

DRX-Plus: bemutatjuk a világ legújabb hordozható, vezeték nélküli DDA flat panel detektorát az NDT területén alkalmazott digitális radiográfiához.

Leírás

DRX-Plus: bemutatjuk a világ legújabb hordozható, vezeték nélküli DDA flat panel detektorát az NDT területén alkalmazott digitális radiográfiához.

A digitális radiográfia két leggyakrabban használt NDT alkalmazása a CR technológia(Computed Radiography) és a DDA technológia (Digital Detector Array Radiography).

DRX-Plus

A legkiválóbb megoldás a hordozható NDT feladatokra, a DDA technológián alapuló DRX-Plus vezeték nélküli flat panel detektor.

 

Jellemzői:

  • Kompakt, könnyű
  • Masszív idójárás-álló kialakítás (IP57 minősítés)
  • Nagy felbontású képalkotás (139 mikronos pixelméret)
  • Vezeték nélkül (wireless) működtethető

Előnyei:

Csökkentett expozíció – a DDA flat panelek rendkívül érzékenyek. Ezt a képességét a képkocka-átlagolással kombinálva csökkentheti a sugárzási időt, mégis megkapja azt az érzékenységet, amire szüksége van.

Gyorsabb – nem használ fogyóanyagokat a képalkotási folyamathoz, így megspórolhatja a kazetták töltésére és kiürítésére fecsérelt időt, az előhívásról, képfeldolgozásról és a következő lövéshez való felkészüléshez szükséges időről nem is beszélve. A DRX-Plus gyors indítást és kalibrációt, illetve az akvizíció után szinte azonnali képmegjelenítést tesz lehetővé. Magas  minőségű digitális röntgenképeket kap másodpercek alatt, így lehetővé válik az azonnal elemzés.

Nagy felbontás – képes felfedni a legapróbb részleteket, repedéseket és hibákat. Industrex képelemző szoftverrel elvégezhetők a további feladatok: mérések, javítások és elemzés.

Wireless – a DRX-Plus képes vezeték nélküli működésre, ez különösen hasznos, hiszen így teljes mozgásszabadságot garantál a felhasználó számára és minimálisra csökken a beállítási idő a helyszínen.

Carestream DRX-Plus flat panel detektor bemutató videó

Carestream DRX megbízhatósági teszt

 

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Carestream

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DRX-Plus hordozható, wireless flat panel detektor” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három + 17 =

Kérjen ajánlatot!