Dronesense FLIR Edition kiértékelő rendszer

Leírás

A DroneSense FLIR Edition egy valós idejű, kritikus fontosságú küldetésekhez használt szoftver, amely vizuális és termikus képeket juttat el a drónpilótáknak és a helyszínen tartózkodó parancsnokoknak, akiknek erre legnagyobb szükségük van. A hőképek forró pontokat tárnak fel, átlátnak a füstön, és képesek teljes sötétségben feltárni a helyszínt. Ez az egy forrásból álló, teljesen integrált szoftverplatform három különálló modult kínál a felhasználó számára, mint valós idejű kommunikációt, élő videó streaminget, eszközkezelést és megfelelőségbiztosítást.

DÖNTÉSHOZATAL A MÁSODPERC TÖRTRÉSZE ALATT

ADATBIZTONSÁG
Az adatbiztonság maximalizálása érdekében biztonságos kormányzati felhőszerveren tárolva, a FedRAMP, az FBI CJIS és a DoD SRG szerint kompatibilis.

DRÓN KOMPATIBILITÁS
Teljes mértékben kompatibilis mind a rögzített, mind a kivehető érzékelőcsomagokkal és a legnépszerűbb márkákkal – a pilot interfész ugyanaz marad.

MARADJ KAPCSOLATBAN
Távoli vagy offline környezetben működik, amikor a mobil lefedettség nem érhető el, valós idejű kommunikációt támogató távoli hálózat létrehozásával.

Link a DroneSense FLIR Edition hivatalos oldalára…

Kérjen ajánlatot!