Danatronics videoendoszkópok

Sokoldalú és költséghatékony video­endoszkóp kínálatával a Danatronics előkelő helyet foglal el az endoszkópgyártók sorában. Kattintson a termékpalettáért!

Leírás

BoresEye

A Danatronics BoresEye széria ideális, gazdaságos videofelügyeleti rendszer. A BoresEye2030 könnyedén cserélhető modulokból álló rendszert kínál. 3,9 mm – 8 mm átmérőjű és akár 30 m hosszú szárral. Emellett a széria korábbi tagja, a BoresEye2040 robusztus és időtálló tartozékai is bizonyították már előnyeiket.

További információ angol nyelven elérhető a gyártó honlapján.

  

 

DVT széria

A DVT sorozat videóendoszkópjai kiváló minőségű, megfizethető videomegfigyelő rendszerek, 4 mm / 6 mm / 8 mm átmérőjű, max. 6 m hosszúságú szárral. A sorozat ideális videófelügyeleti eszköz a legnehezebb alkalmazásokhoz is.

A gépesített joystick segítségével egyszerűen, egy kézzel szabályozható az artikuláció. A fej azonnal, könnyedén és pontosan vezérelhető a joystick segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy az endoszkóp keskeny furatokban, csatornákban és összetett görbéken át is irányítható legyen.

További információ angol nyelven elérhető a gyártó honlapján.

 

DZ széria

A legfrisebb fejlesztésű CCD kamera és a Metal-Halide lámpa technológia fényes, nagy felbontású képeket biztosít a nagyméretű ITool kijelzőn. Beépített merevlemez segíti a videokép tárolását, az USB port pedig egyszerűvé teszi a kép- és hangfelvételt.

A DZ sorozatú videoendoszkópok kiváló minőségű, költséghatékony videomegfigyelő rendszerek, 6mm, ill. 8mm átmérőjű, különböző hosszúságban, akár 7,5 m hosszú szárral.

További információ angol nyelven elérhető a gyártó honlapján.

 

 

DF Fiberscope széria

A DF Fiberscope ideális azoknak a felhasználóknak, akik magas minőségű és megbízható Remote Visual Inspection (RVI) berendezéseket igényelnek, anélkül, hogy túlfizetnék a drága márkaneveket és a felesleges funkciókat.

A távoli vezérlésű vizuális vizsgálati alkalmazások gyakran olyan endoszkópot igényelnek, amelyeket kis hozzáférési pontokon keresztül lehet behelyezni, valamint kiváló minőségű képeketet biztosít a nehezen elérhető területeken is. Ha nem szükséges felvétel készítése, a DF ideális ezekhez az alkalmazásokhoz. Amennyiben rögzítésre is szükség van, BoresEye2040 kamerarendszerhez is csatlakoztatható.

Különböző hosszúságban és átmérőben elérhető, és szinte bármilyen alkalmazást lehetővé tesz, legkisebb átmérője: 2,4 mm. A fókuszálható okulár az optikai rendszert a néző látószögéhez igazítja. A közvetlen látószögű objektív mellett egy oldalnézeti adapterfej is rendelkezésre áll.

További információ angol nyelven elérhető a gyártó honlapján.

 

Freedomview

A Freedomview 4 és 6 mm átmérőjű hordozható, kétirányú, kis átmérőjű szálkötegekből áll. A kompakt rendszer szabadalmaztatott integrált fényforrással rendelkezik, amely kivételes fényt és jó látási viszonyokat biztosít. A 3,2 mm átmérőjű kivitel ideális olyan munkákhoz, amelyek rugalmas és megbízható egységet igényelnek.

További információ angol nyelven elérhető a gyártó honlapján.

 

SnakeEye

A SnakeEye alacsony költségű kézi video-távfelügyeleti rendszer. Könnyű, moduláris és hordozható. A CCD kamera és a TFT-LCD kijelző technológia kombinálásával a SnakeEye kristálytiszta, színes videót biztosít a piacon fellelhető video-távfelügyeleti rendszerek árának töredékéért.

A SnakeEye III ideális megoldás nedves környezetben is, hiszen nemcsak a kamerafej vízálló, hanem a kijelző is.

További információ angol nyelven elérhető a gyártó honlapján.

 

ExtandaCam

Az ExtendaCam a legkorszerűbb kamerarendszer, amely lenyűgöző 40x-os nagyítási arányt (10x optikai + 4x digitális) biztosít.

Az iShot Imaging XtendaCam® kézi videomegfigyelő rendszer segítségével gyorsan elérheti és megvizsgálhatja az elérhetetlen célokat akár 20 méter távolságban is. Az XtendaCam® endoszkópot kifejezetten a hozzáférhetetlen területek gyors megtekintésére, megvilágítására és ezekről történő fotók rögzítésére tervezték.

A rendszer egy 1/4 hüvelykes CCD zoom kamerával rendelkezik vízhatlan házban egy kézi billentő mechanizmushoz csatlakoztatva, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kamera függőleges tájolását 320 fokos tartományban megváltoztassa. A kamerarendszer videó kimenettel is rendelkezik: 40-1 zoom, automatikus élességállítás, változtatható zár, nyereség, expozíció, fehéregyensúly és háttérvilágítás kompenzáció. A LED segédvilágítást biztosít, amely akár 25 láb távolságba is elérhet. A fényképezőgép funkcióit és a megvilágítást az XtendaCam® borításán lévő érintőpanel vezérli.

További információ angol nyelven elérhető a gyártó honlapján.

 

 

Kérdés, érdeklődés esetén keressen bizalommal:

Szilágyi Gergely

szakterületi üzletkötő – roncsolásmentes anyagvizsgálat

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

 

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Danatronics

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Danatronics videoendoszkópok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 + tizenhét =

Kérjen ajánlatot!