Drónos alkalmazások

A hőkamerás drónok alkalmaz­hatók légi hőképalkotáshoz, karbantartásban és diagnosztikában.

Workswell WIRIS repülő drónokba integrált FLIR Tau2 hőkamerák segítenek a tetőfedő szakembereknek megtalálni a lapostetőket károsító beszivárgó nedvességet a levegőből történő vizsgálatokkal.

Az esettanulmányért kattintson: Hőkamerás drónok alkalmazása a légi hőképalkotásban

 

A FLIR és a DJI stratégiai együttműködéséből született meg a második generációs drónra szerelhető hőkamera. Tekintse meg bemutató videónkat a Zenmuse XT2-ről!

A DJI Innovations vállalat a repülő drónok gyártása területén piacvezető. Drónok széles skáláját kínálják kereskedelmi célokra, hőkamerás légi felvételek készítése céljából. Az első közösen fejlesztett termék is bemutatásra került, az új DJI Zenmuse XT2. A Zenmuse XT2 egyesíti magában a DJI összes iparágvezető kamerájának képstabilizátor technológiáját és integrálható a FLIR Tau2 hőkamerájával.

Tudjon meg többet a Zenmuse XT2 hőkamerás drónról!

 

FLIR DELTA videósorozat

A FLIR a minőségi termográfiai oktatás elkötelezett híveként egy olyan videósorozatot indít, amely során minden szükséges információt megad ahhoz, hogy a hőkamerás drónnal történő vizsgálatok minél hamarabb elterjedhessenek.

Mentse el ezt a linket, mert a folyamatos frissítésnek köszönhetően itt folyamatában követheti a soron következő epizódokat!

Tudjon meg többet kapcsolódó termékünkről, a FLIR Duo Pro R drónos hőkameráról!.

Kattintson az első epizódért! 

További információért keressen minket alábbi elérhetőségeinken!

_

Wesser Csaba

szakterületi üzletkötő – termográfia

06 1 420 5883, ill. info@grimas.hu