FLIR Exx szériás infra hőkamerák

Új FLIR E75 / E85 / E95 hőkamerák fejlett hőképalkotási funkcióval épületdiagnosztikai alkalmazásokhoz és elektromos-mechanikai hibaelhárítási alkalmazásokhoz.

Az új Exx szériás kézi hőkamerák könnyen és biztonságosan kezelhetőek, robusztusak, ergonomikusak. Kiváló érzékenységgel és valódi 42° látómezővel. Egykezes működtetésre lettek tervezve.

 

Épületdiagnosztikai alkalmazásra

Gyorsan felismerik az épület burkolati hibáit és a víz behatolásának első jeleit, majd mérést végeznek a sérült területen, melynek eredményeit közvetlenül láthatjuk a képernyőn.

Akár 30mK-os hőmérséklet-eltérések is érzékelhetők, így a legnehezebben észrevehető hibák és a legminimálisabb nedvesség is észlelhető. Négyzet vagy kör alakú terület vizsgálatát teszi lehetővé, jelzi a nedvesség behatolását, a képernyőn is megjeleníti, a lézeres autofókuszból nyert adatok segítségével.

 

Elektromos-mechanikai alkalmazásra

Gyorsan azonosítja az elektromos vagy gyártási környezetben fellépő esetleges meghibásodási pontokat, különösen hasznos, mivel sok ilyen pont más eszközökkel szinte elérhetetlen.

Az új Exx széria kiváló felbontást, pontos, lézerrel támogatott autofókuszálást és cserélhető lencséket kínál - így bármilyen alkatrész tetszőlegesen vizsgálható, akár felülről lefelé is, és elkerülhetők a költséges leállások.

 

A FLIR Exx hő kamera széria modelljei

A FLIR E75 olyan érzékenységgel és felbontással rendelkezik, amely a problémák diagnosztizáláshoz és a rejtett hibák megtalálásához szükséges - akár távolról is.

A FLIR E85 nagy teljesítményű funkciókkal rendelkezik, széles hőmérsékleti tartományokat kínál és a képernyőn is megjeleníti a mérési területet.

A FLIR E95 modell az E75 és E85 modellek nagyszerű tulajdonságait kínálja, valamint akár 161,472 pontos hőmérséklet-mérést is.

 

Műszaki adatok

További műszaki adatok a gyártói prospektusban találhatók.

 

Garancia

2 év teljes védelem + alkatrészek

5 év az akkumulátorra

10 év a detektorra

Hőkép galéria

 

42°-os látómező széles területek vizsgálatához.  Érzékeli a levegőszivárgást + a burkolat hibáit.

 

Padlózat alól sugárzó hő vizsgálata.                   Levegő- és vízszivárgás detektálása.

 

Rossz szigetelés, nedvesség detektálása.           A nedves terület pontos meghatározása.

 

Huzatforrások detektálása.                              A nedvesség gyorsan észlelhető.

 

Az új Exx széria 2017-ben a "Red Dot: Best of the Best" díjat is bezsebelte. A témáról ide kattintva bővebben is olvashat.

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.