FLIR DELTA videósorozat a drónos hőképalkotásról

Mentse el ezt a linket, mert a folyamatos frissítésnek köszönhetően itt folyamatában követheti a soron következő epizódokat!

A FLIR a minőségi termográfiai oktatás elkötelezett híveként egy olyan videósorozatot indít, amely során minden szükséges információt megad ahhoz, hogy a hőkamerás drónnal történő vizsgálatok minél hamarabb elterjedhessenek.

Kapcsolódó termékünk: FLIR Duo Pro R drónos hőkamera

_

1. EPIZÓD - TERMOGRÁFIAI ISMERETEK DRÓNPILÓTÁKNAK

Az 1. epizód bemutatja azokat az alapvető fogalmakat, amelyeket a felhasználóknak meg kell ismernie ahhoz, hogy tudják értelmezni a hőképek megjelenését, és milyen információkkal szolgálnak.

 

2. EPIZÓD - Duo Pro R installálás és telepítés

Ez a videó lépésről lépésre végigvezeti Önt a Duo Pro R drónoshőkamera rendszer telepítésén.

 

3. EPIZÓD - Felbontás és látómező összehasonlítás

Nem biztos benne, hogy milyen felbontás és melyik lencse lenne az Ön céljára leginkább megfelelő választás? A válasz nem olyan bonyolult, mint gondolná. Ez a FLIR DELTA epizód végigvezeti azokon a tényezőkön, amelyeket meg kell fontolnia, és példákat is hoz. Olyan különböző kamerákkal és lencsékkel készült képeket, melyek összehasonlító elemzése megkönnyíti a választást.

 

4. EPIZÓD - Színpaletták

A hőkamera színpalettái nem csak szép képek készítésére szolgálnak. Van amelyik megkönnyíti a munkáját, és van olyan, amellyel még a lehetetlen is elérhetővé válik. Ezért győződjön meg róla, hogy a megfelelő palettát használja az alkalmazásához!

 

5. EPIZÓD - Izotermák

Hőkamerás drónját közbiztonsági vagy keresési és mentési (SAR) küldetésekre szeretné használni? Ne essen abba a csapdába, hogy azt gondolja, egy izoterma segítségével meg fogja találni az áldozatot! Ez az epizód megtanítja, hogy mikor használjunk izotermákat, és mikor ne.

 

6. EPIZÓD - Milyen messzire láthatunk?

Az, hogy lát valamit, még nem jelenti azt, hogy pontosan meg tudja mérni a hőmérsékletét. A pontos hőmérsékletmérés egy drónról sokkal bonyolultabb, mint gondolná. Ebben az epizódban fogunk beszélni arról, hogy milyen közel kell repülnünk ahhoz, hogy pontos hőmérsékletadatokat gyűjthessünk.

_

7. EPIZÓD - Termikus gondolatok a közbiztonsági üzemeltetők számára (1. rész)

A FLIR DELTA ezen epizódjában három egymással összefüggő környezeti tényezőt fedezünk fel, amelyek érdekelhetik a közbiztonsági szolgáltatókat: a napi ciklus, a napelem töltés és a termikus átkapcsolás.

8. EPIZÓD - Termikus gondolatok a közbiztonsági üzemeltetők számára (1. rész)

Ha egy hőkamerás drónnal repül, a személyes hőmérséklet érzete félrevezető lehet az objektumok hőkamerán történő megjelenéséhez képest. Ebben az epizódban megismerkedhet a hő és a hőmérséklet közötti különbséggel, és hogy az emisszió a hőenergia elnyelésének és felszabadulásának mértékegysége.

Hallani fog a látszólagos hőmérsékletről és arról is, hogy az időjárási viszonyok hogyan befolyásolhatják a termikus képek napközbeni és éjszakai megjelenését.

További információért keressen minket alábbi elérhetőségeinken!

_

Vesszős Balázs

szakterületi üzletkötő – termográfia

06 1 420 5883, ill. info@grimas.hu

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.