A FISCHER brand és ami mögötte van

Beszállítóink köre 2016-ban tovább bővült. Megkaptuk a Fischer rétegvastagságmérők, anyaganalizátorok és nano keménységmérők kizárólagos forgalmazási jogát Magyarországon.

Tudás, szakértelem, tapasztalat

Ennek az alapelvnek a fényében a FISCHER cégnél 1953 óta fejlesztenek innovatív ellenőrző műszereket a rétegvastagságméréshez, anyaganalízishez, mikrokeménység méréshez és anyagvizsgálathoz. A FISCHER készülékei ma a világon mindenütt megtalálhatók, ahol pontosságra és megbízhatóságra van szükség.

Kutatás és fejlesztés

A műszakilag vezető termékek megalkotásának igénye erős fókuszálásra ad okot a kutatás és fejlesztés terén. Minden egyes FISCHER terméket Németországban fejlesztenek és gyártanak. A fejlesztésekben a FISCHER szorosan együttműködik egyetemekkel és kutatóintézetekkel.

A németországi telephelyen a dolgozók 20%-a dolgozik a kutatás és fejlesztés területén. Magasan képzett mérnökök és tudósok, a fizika, a kémia, az elektronika, mérnöktudományok és informatika területeiről, folyamatosan új, innovatív termékek és eljárások fejlesztésén dolgoznak.

Németországi gyártóközpont

Ahhoz, hogy a termékek megfeleljenek a magas minőségi elvárásoknak, a FISCHER egy nagyon komoly üzemen belüli gyártási elhivatottsággal bír. A gyártóhelyeken magasan képzett szakemberek dolgoznak a legmodernebb gépeken. A „Made in Germany“ mottó a FISCHER filozófia egyik fontos alapja, melybe a minőség tudata annyira mélyen bevésődött, hogy még a legkisebb, szemlátomást lényegtelen részletek is nagy figyelmet kapnak.

Termékskála

A FISCHER termékválaszték széles skálában kínál mérő- és analízisműszereket a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz és iparágakhoz. Emellett mindig a megfelelő mérési eljárások kerülnek kiválasztásra, a nagy pontosságú eredmény érdekében.

Legyen szó mágneses indukcióról vagy örvényáramról, a béta-visszaszórásos eljárásról, coulometriáról, mikrokeménységről vagy röntgenfluoreszcenciáról – a FISCHER rendelkezik a megfelelő technológiával.

Világszerte iparágak, kutatások és tudományok bíznak a műszerek megbízhatóságában és pontosságában. Erre a kihívásra a FISCHER, a modern mérőrendszerek és innovatív szoftverek konzekvens fejlesztési és minőségi stratégiájával válaszol.

Rétegvastagságmérés és anyagvizsgálat

Legyen szó lakkozott vagy galvanizált rétegről, mágneses vagy nem mágneses anyagon – a FISCHER kézi műszerektől, egészen a nagyteljesítményű és kényelmes asztali mérőműszerekig terjedő termékkínálatában megtalálja a megfelelő mérőműszert a pontos rétegvastagság méréshez.

Akár nagy pontosságú rétegvastagság mérésről vagy pontos anyaganalízisről van szó, a FISCHER röntgenfluoreszcens mérőrendszereinek széles termékkínálatában minden alkalmazáshoz megtalálható az optimális mérőműszer. A FISCHERSCOPE X-RAY termékvonalat, a számos innováció szabadalom mellett, több, mint 30 éves tapasztalat folyamatos továbbfejlesztés jellemzi.

Az egyszeres és többszörös rétegek, kis felületeken és nagy darabokon történő meghatározása, az RoHS szerinti analízis, ékszer és arany vizsgálata vagy az inline-mérés a gyártásban – a FISCHERSCOPE X-RAY műszerek megoldást nyújtanak. a laborban és az ipari alkalmazásban.

A mérőműszer vezérlő szoftvere a WinFTM®. Egyszerűvé teszi a kezelést és a funkciók sokoldalúságát nyújtja.

Az asztali és hálózatba kapcsolható multimérőrendszerek a moduláris kivitelüknek köszönhetően rendkívül sokoldalúak és a rétegvastagság mérése mellett az anyagvizsgálatra is alkalmasak.

Különböző alkalmazások és változó alapanyagok? A FISCHER műszerekkel és a feladathoz megfelelő szondával Önnek ez nem jelent akadályt.

Fontos kérdések a rétegvastagságméréshez:

  1. Milyen alkatrészt akar mérni (rész elírása, geometriája)?
  2. Az alkatrész melyik részén akar mérni (pontos mérési pozíciók)?
  3. Milyen anyag az alap, amire a réteg került (Pl. acél, Al)?
  4. Milyen anyag a réteg (Pl. lakk)?
  5. Milyen rétegvastagságot várnak (vastagság µm-ban)?
  6. Ha különböző anyagú alapot és/vagy réteget kell mérni, akkor adja meg a lehetséges variációkat, a többrétegű rétegre is.
  7. Milyen körülmények között kíván mérni (gyártás, laboratórium)?
  8. Milyen pontossággal kíván mérni?
  9. Kérnek-e bizonyítványt a kalibráló sztenderdekhez?

Használja az oldalsó menüket, ha szeretne többet megtudni a kézi, asztali vagy XRF készülékekről. Keressen minket, szívesen segítünk bármilyen kérdés esetén!

Anyagvizsgálat - Anyagvizsgáló mérőműszerek

Az anyaghibák végzetes következményekkel járhatnak. Ezért a biztonság, a megbízhatóság és a hosszú élettartam vonatkozásban meg kell vizsgálni az anyagokat és azok feldolgozását. Legyen szó hegesztési varratok minőségének vizsgálatáról az acélgyártásban, vagy eloxált homlokzati elemek tömítettségének méréséről, vagy tartályok bevonatainak és repülőgépek alumíniumszerkezetének kifáradásának vizsgálatáról – A FISCHER műszerekre van szüksége.

Mikrokeménységmérés - Nano keménységmérők

A modern bevonatolástechnika magas követelményei – nagyon kemény, nagyon vékony vagy viszkoelasztikus rétegek és anyagok jellemzése – megfelelő teljesítményű mérési módokat és rendszereket igényelnek.

A FISCHER mikrokeménység mérőműszerei ott is képesek mérni, ahol a klasszikus értelemben vett mérési eljárások a határaikba ütköznek, – a nanométer tartományban – ráadásul gyorsan, pontosan, hatékonyan.

Kérdés, érdeklődés esetén keressen bizalommal:

Wesser Csaba,

szakterületi üzletkötő

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.