Oxford Instruments helyett Hitachi High-Tech Analytical Science

2017 júliusától az Oxford Instruments -spektrométereket gyártó- Industrial Analysis részlege a Hitachi részeként, Hitachi brand alatt működik tovább.

Kedves Vásárlóink!

2017. július 3-án az Oxford Instruments Industrial Analysis részlegét megvette a Hitachi High-Technologies Group. Mi továbbra is maradunk kizárólagos magyarországi disztribútorok. A változás azonban azt eredményezi, hogy az eddig Oxford Instruments néven futott fémelemző spektrométerek neve előtt mostantól a Hitachi High-Tech brand fog állni.

A Hitachi High-Tech Group székhelye Tokió, Japán. A teljes átállás lépésről lépésre, lassanként következik majd be. A cég gyakorlatilag ugyanaz marad, csak a név változik. A Hitachi High--Technologies Group-on belül egy új cég jön létre, Hitachi High-Tech Analytical Science néven, ami összehozza a Hitachi Technologies kiterjedt tudományos műszer portfolióját az Oxford Instruments 40 éves, fejlesztésekben gazdag, innovatív analitikai eszközök gyártásában szerzett tapasztalatát.

Hitachi High-Tech Analytical Science Grimas Kft. által képviselt termékskálája a következő:

  • PMI-MASTER, FOUNDRY-MASTER és TEST-MASTER spektrométerek, melyek az egész világon segítik a gyors és pontos fémelezmést. Optikai emissziós spektroszkópia (OES) technológiát használnak fontos kémiai elemek kimutatására alacsony kimutatási határral és nagy pontossággal. Jól alkalmazható karbon kimutatására acélban illetve minden műszakilag releváns kémiai elem kimutatására szinte bármely típusú fémben.
  • X-MET8000 röntgenfluoreszcens kézi fémelemző, melyet vállalkozások ezrei használnak, egyszerű, gyors és roncsolásmentes ötvözetelemzésre, fémhulladék válogatáshoz és fémosztályozáshoz az XRF-technológia precizitásának köszönhetően.
  • VULCAN lézeres kézi fémelemző LIBS-technológiával, mely egyetlen másodperc alatt azonosítja a fémötvözeteket, így ez a leggyorsabb elemző jelenleg a világon. Ez nagy segítség a nagy mennyiségű fém feldolgozásával foglalkozó cégeknek.

A cég központja: Oxford, Egyesült Királyság, de a kutatás-fejlesztés Finnországban, Németországban és Kínában zajlik. A Hitachi High-Tech Analytical Science továbbra is folytatja a speciális, high-tech analitikai megoldások fejlesztését, szoros együttműködésben az ipari ügyfelekkel, hiszen ez fontos feltétele a vevői igények kielégítésének a gyorsan fejlődő és kihívásokkal teli ipari szektorban. A cég számos laboratóriumi felhasználású, vagy  robusztus, nagy teljesítményű terepi vizsgálóberendezést biztosít az alapanyagok és bevonatok elemzésére, ami rendkívül értékes eszközt jelent a termelési életciklus növeléséhez, a bejövő áru ellenőrzéséhez, a termelés- és a minőségellenőrzéshez illetve az újrahasznosításhoz.

Az Oxford Instruments berendezéseket birtokló vevőink természetesen továbbra is maximális támogatásban részesülnek. A Hitachi High-Technologies partnereként tiszteljük az új szervezetben rejlő hatalmas potenciált és izgatottan várjuk a közös munkát és az új, innovatív termékek megjelenését a jövőben.

Ha többet szeretne megtudni erről a változásról, és hogy mit jelent az Ön számára, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Üdvözlettel,

Kacsó Márton

szakterületi üzletkötő - spektrométerek

Grimas Kft.

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.