Az ERNST Härteprüfer brand és ami mögötte van

Az ERNST keménységmérő gép gyártó cég több mint 60 éves gyártói, fejlesztési és kutatási tapasztalattal rendelkezik a kemény­ségmérés területén.

„Mindig tartsd szem előtt az ügyfelek igényeinek leginkább megfelelő megoldás felkutatását, így válsz a legjobb partnerré a keménységmérésben.” Ezzel a szemlélettel fejlesztette ki az ERNST rendkívül gazdag, magas színvonalú és speciális termékpalettáját, amely egyaránt tartalmaz hordozható, asztali, automata, hagyományos és speciális keménységmérő gépeket is.

Erőssége és egyedisége a specializációban és a széles termékskálában rejlik. Ez a magas szintű specializáció a legmodernebb mérőeszközök fejlesztésében szerzett széleskörű tapasztalatnak köszönhető, mely világszerte valódi mérföldkövet jelent a keménységmérés szférájában. Emellett megteremti a folyamatos innováció lehetőségét a vállalat számára, és egyre specifikusabb és célzottabb megoldásokat tesz lehetővé.

Handy Esatest hordozható speciális keménységmérő gép

Nemzetközileg elismert vezető vállalatként az ERNST képes ügyfelei számára a legmagasabb szintű szakértelmet és teljes körű, megbízható termékpalettát garantálni, melyet fokozatosan fejlesztenek.

Ügyfeleivel együttműködve az ERNST olyan készülékeket fejleszt, melyek képesek hatékonyan üzemelni akár olyan komplex környezetben is, amelyre a bonyolult alkalmazási körülmények mellett a gyors, pontos és megbízható eredmények igénye egyaránt jellemző. A vizsgálószemélyzet sajátos igényeinek elfogadása, gyártásba integrálása és az ennek megfelelő fejlesztések vagy a teljes körű automatizáció biztosítása mind-mind olyan kérdések, amelyek mindig is jellemezték az ERNST munkáját.

Emiatt úgy érezhetjük, szerepük már-már túlmutat egy egyszerű beszállítóén. Hiszen aki az ERNST Härteprüfer SA mellett dönt, megbizonyosodhat róla, hogy egy igazi partnert választott, akire lehet számítani. Egy szaktanácsadót, aki kész tanulmányozni az igényeket, javaslatokkal szolgálni és rendkívül testreszabott eszközöket tervezni. Küldetésük az egyre fejlettebb megoldások keresése, apró lépésenként, amely ügyfeleik támogatása iránt tanúsított elkötelezettségükben is jól tükröződik. Ezért vannak jelen világszerte öt kontinensen, és számíthatnak kiterjedt disztribútori hálózatukra.

 

Történelem, filozófia és értékek

Az ERNST Härteprüfer SA múltját a szenvedély, pontosság és a töretlen jövőbetekintés jellemzi. A céget egy kiváló kutató zsenialitása hívta életre, aki mély elkötelezettséggel valósította meg elképzelését, örökül hagyva ezt az utókornak.

A cég tehát az újító tulajdonos úttörő elképzeléseiből született meg, aki első szabadalmát 1946-ban Svájcban nyújtotta be. Azóta is a szabadalmak jelentik a múltat és a jövőt a cégnek. Az ERNST mára nemzetközileg is elismert vezető vállalattá nőtte ki magát nemcsak a keménységmérő gépek gyártásának és kereskedelmének szférájában, de a legmodernebb keménységmérők kutatás-fejlesztésének területén is, így képesek az iparban felmerülő kérdésekre konkrét válasszal szolgálni.

A kutatás és innováció mindig is az ERNST működésének egyik fő mozgatórugója volt, és még ma is ugyanolyan elkötelezetten építik a keménységmérés jövőjét, mint a kezdetekkor.

A céget a mai napig a névadó Ernst család vezeti, akik ma is elszántan törekednek a fémek keménységmérését érintő lezáratlan kérdések megoldására.

Minőség és hitelesítés

Ahol hiányoztak a megfelelő vizsgálati szabványok, ott az ERNST kialakította azokat. Ha egy szervezet már több mint fél évszázada törekszik a tökéletességre, már nem elégszik meg akármilyen szabványokkal. Mindig a legjobb eredményt tűzik ki célul, különösen, ha az innováció az egész szektor számára előnyökkel jár.

Az ERNST termékpalettája megfelel a legismertebb szabványrendszereknek, melyek összefüggenek az üzemelési követelményekkel. A cég hozzájárul az új megoldásokhoz a megfelelő nemzetközi szabványok kialakításával, ami újfent bizonyítja a cég innovációs képességét és a piacon való elismertségét.

Minden ERNST keménységmérő gép a termék jellemzőinek megfelelő CE jelöléssel van ellátva és a nemzetközi EN, ISO, DIN, ASTM szabványok szerint hitelesített. Illetve az alkalmazott mérési módszerek is a legismertebb előírások szerint lettek bevezetve. Továbbá a speciális, operátorral működtetett rendszerek biztonsági eszközökkel is fel vannak szerelve.

Innováció és szabadalmak

Az ERNST Härteprüfer SA történelmének valódi mérföldkövei a folyamatos fejlesztések, melyek idővel jelentős mértékben hozzájárultak a szektor fejlődéséhez. A levédetett szabadalmaknak köszönhetően az ERNST még ma is vezető vállalat, melyek kézzel fogható bizonyítékként szolgálnak a cég szakértelmét és tapasztalatát illetően, amelyek biztosítják a vezető szerepet a keménységmérő gépek piacán, ugyanakkor az elért eredmények motivációként szolgálnak az új megoldások keresésére.

Az STE szabadalom egy hordozható műszer, mely olyan pontos és megbízható, mint egy asztali Brinell gép. Az Esatest pedig egy ultragyors eszköz, mely ideális a megközelíthetetlen helyek keménységének megállapítására. Ez csak két példa az ERNST tapasztalataiból az innováció, a gyártás és a tervezés területén, ahol az egyre komplexebb és specifikusabb igények találkoznak.

Igazság szerint nincs is olyan igény a keménységmérés területén, melyre az ERNST ne próbált meg megoldást találni. Kutatási projektjeiket a jövőben is folytatják, hiszen céljuk a legtökéletesebb termékek előállítása, melyek segítségével minden anyag keménysége a lehető legprecízebben mérhető.

 

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.